|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στη φωτο βλέπεις ένα φίλτρο που έχει βγει το καπάκι γιατί έχει σπάσει ένα κομμάτι του πλαστικού της εξόδου. Με ένα σφικτήρα έχει πιάσει το λάστιχο στο κομμάτι της εξόδου που είναι μέσα στο καπάκι και έλυσε το πρόβλημα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Με κανενα τροπο δεν προτινω να βγαλει κανεις το καπακι για να μην ακουει θορυβο, απλα οταν καποια στιγμη το εβγαλα λειτουργωντας το φιλτρο ετσι διαπιστωσα οτι χαθηκε το βουιτο που ολοι ακουνε στα φιλτρα. Το αλλο , το "κροταλισμα" ακουγετε οταν υπαρχει αερας στο θαλαμο της φτερωτης ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το βου'ι'τό είναι τόσο "χαμηλό" που "χάνεται" κι αν βάλεις το φίλτρο... μέσα στο ντουλαπάκι (της βάσης).
Τα ΕΗΕΙΜ τον αέρα τον βγάζουν... μετά από λίγη ώρα λειτουργίας.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βασικα εγω ανοιξα την φτερωτη κ την καθαρισα καλα...
αυτο ηταν...αθορυβο!!! ευχαριστω παντως για τις απαντησεις....αν κ σε αλλου το θεμα..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εμενα ξεκινησε παλι το κροταλισμα (μαλλον απο τη φτερωτη)!!
δ ξερω τι να κανω...ειχα καθαρισει τη φτερωτη κ για καποιες μερες ολα καλα!!παρατηρησα οτι αν η εισοδος τραβαει αερα (ειχαν φυγει οι βεντουζες κ τυραβαγε νερο πανω απο την αεροπετρα) κανεις τρεελο θορυβο!!τωρα ομως μου τι φταιει??βαζελινη που να βαλω??στη φτερωτη η στο κεραμικο? heeeelp.... |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη κανενας δ εχει απαντησει απο το τελευταιο μου Post να αναφερω οτι αλλαξα το κεραμικο αξονακι!!!αλλαξαμα μαζι κ τα μαυρα πλαστικα καπαλακια...εβαλα κ καθαρη βαζελινη σε ολα το συστημα...!!!!
εχει μειωθει ο θορυβος αλλα οχι τελειως!!πραγματιακ δ ξερω τι να κανω!!! αερα στο θαλαμο της φτερωτης??πως γινεται αυτο κ πως τον βγαζουμε γιατι με το ταρακουνημα δ βγαινει ακρη!!! η επομενη κινηση θα ειναι να βγαλω κ εγω το καπακι κ να κανω την πατεντα του φιλου πιο πανω!! προσπαθω να αποφυγω την αγορα φτερωτης...ειναι ψιλοακριβη!!! τι λετε?? |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως η πλαστική φτερωτή γυρνάει "τρελά" πάνω στο μαγνητάκι?
Κανονικά όταν κρατάς τον μαγνήτη αυτή δεν μπορεί να περιστραφεί. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|