|
|
||||
|
||||
![]()
Σιγά και ΜΗΝ περιμέναμε τους επιστήμονες... για να το μάθουμε!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ακόμη κ τα πλανάρια αντιλαμβάνονται, στην παρουσία μας φεύγουν από το τζάμι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγώ παιδιά πιστεύω πως αναγνωρίζουν πρόσωπα,γιατί όποτε περνάω κοντά από κάποιο ενυδρείο μαζεύονται όλα σΆ εκείνο το σημείο στην επιφάνεια και κάνουν σαν τρελά!!!! Αν πάει ο πατέρας μου να ταϊσει τρώνε απλά όχι σαν τρελά. |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα προσφατα που ειχα τα channa επειδη ηταν το ενυδρειο διπλα στο γραφειο , με το που σηκωνομουν αυτα μαζευοτανε σε ενα σημειο και περιμενανε οτι παω στο ψυγειο να φερω κατεψυγμενη , και οταν γυρνουσα και δεν εφερνα φαγητο με κοιτουσανε και στανταρ λεγανε απο μεσα τους. καλά ρε μεγαλε τζαμπα χαρές καναμε?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εχω παρατηρησει με τα γκαπακια μου οταν ειμαι μονο εγω διπλα στο ενυδρειο το οποιο το εχω διπλα απο το κρεβατι μου,ειναι πολυ ηρεμα,οταν ομως πλησιασει καποιος αλλος παρα πολυ κοντα στο ενυδρειο κανουν σαν παλαβα και δειχνουν οτι φοβουντε,επισης οταν τα ταιζω καμια φορα βαζω το χερι μου μεσα και ερχοντε ολα γυρω του και τα ακουμπαω κανονικα χωρις να φοβουντε..μια φορα πηγε η αδερφη μου να τα αγγιξει και δν πλησιασε κανενα.
|
|
||||
|
||||
![]()
στανταρ ξεχωριζουνε προσωπα.
το ιδιο κανουνε και τα μαχατσαι στο ενυδρειο. μολις με δουνε μαζευονται. μολις ριξω τροφη πεταγονται κιολας και πλατσουριζουνε ![]() τις υπολοιπες ωρες εκτος φαγητου που καθομαι και τα κοιταω καθονται και με κοιτανε και αυτα και οταν κινηθω με ακολουθουνε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και η επιστημονική επιβεβαίωση
![]() όχι μόνο ξεχωρίζουν το δικό μας πρόσωπο αλλά και κάθε συντρόφου τους http://news.nationalgeographic.com/2...t&sf13703306=1 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα ψάρια μου | takis63 | Φωτογραφίες μελών | 17 | 24-03-13 16:52 |
Τι ψάρια ???? | GiWrGoS198 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 07-09-11 11:52 |
Τι ψάρια έχω? | panoskor | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 04-09-11 20:46 |
Μεγάλος Πόνος... | Kostis-Salonika | Γλυκό νερό - Γενικά | 42 | 19-08-10 03:59 |
ιστορία ...πόνου !!! | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-12-06 00:06 |