|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη... βγαίνουν σε διαφορετικά μεγέθη... για ανάλογα μεγέθη ψαριών.-
![]() http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...tart=0&ndsp=20 |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς όταν λες ότι η πρωτεΐνη που δίνουμε στους δίσκους πρεπει να πάει ανάλογα με την ηλικία τους?
ΔΔηλαδή όταν είναι 7 μηνων να δίνουμε τροφή 6φορες την ημέρα και όταν είναι 2ετων 4φορες? Καλά κατάλαβα? Έψαξα και δεν βρήκα κάπου κάτι που αφορά αυτό για να με διαφωτίσει |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού το είδες μετά από 4 μήνες... μάλλον άχρηστο σου είναι... πλέον.
Την ίδια ανάγκη σε πρωτε'ί'νη έχει ένας οργανισμός που βρίσκεται σε ανάπτυξη... και την ίδια ένας που βρίσκεται σε συντήρηση; Αυτό εννοώ. Εννοείται και το ότι το πόσα τα'ί'σματα... είναι ανάλογα με την ηλικία.- |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολυ
Έχω μια απορία αν μπορείτε να με βοηθήσετε, Εγώ ταιζω 4φορες την ημέρα Αν κάνω ότι ταισω 5 φορές την ημέρα θα φάνε κανονικά την επόμενη όμως ημέρα ή καμιά φορά αν την επόμενη ημέρα ταισω 5φορες πάλι αυτά θα είναι σαν χορτατα και θα φάνε νοχελικα, δηλαδή θα πέσω η τροφή κάτω αυτά θα βολταρουν και αν περάσουν και την δουν καλώς, ενώ υπό άλλες προϋποθέσεις με το που πέσει η τροφή τρέχουν να την φάνε και καμιά φορά περιμένουν από την μεριά που τη ρίχνω |
|
||||
|
||||
![]()
Χρειάζεται φαντασία;
Όταν λέμε ότι οι δίσκοι τρώνε πχ. 8 φορές τη μέρα για να πάρουν την ανάπτυξη που πρέπει... ΔΕΝ εννοούμε ότι σε 4 ψάρια... ρίχνεις ένα κουτί τροφή την κάθε φορά. Η ποσότητα είναι τέτοια που θα καταναλωθεί σε λίγα λεπτά... το να γίνουν "τούμπανο"... ΔΕΝ είναι επιθυμητό (εκτός των πολύ μικρών δίσκων). Προφανώς... κάνεις κάτι λάθος ή η τροφή που τους ρίχνεις ΔΕΝ είναι της αρεσκείας τους. Επίσης το ΑΝ θα φάνε με όρεξη μεγάλη εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες... μεταξύ των οποίων και από τον αριθμό τους (όσο λιγότεροι... τόσο χειρότερα). Εντοπίζεις πουθενά... κάποιο λάθος σου; |
|
||||
|
||||
![]()
η τροφη που πεφτει ειναι οση παιρνουμε με τα 3δαχτυλα, και τα ψαρια ειναι 6δισκοι και εννοειτε πως τσιμπανε και οι καρδιναλιοι και τα κορυ
η πρωτες 2 φορες καταναλωνονται σε λιγα λεπτα αλλα οι επομενες μπορει και σε 10-15 λεπτα....και καποιες τροφες αρεσουν σε καποιους και καποιες αλλες σε αλλους, απλα ριχνω μειγμα να τρωνε ολοι.... ενα χαρακτηρηστικο πραδειγμα ειναι οτι την bassler τν τρονε μονο 2 και ριχνω μια στο τοσο |
|
||||
|
||||
![]()
εχει δωσει κανεις τροφη για κοι στους δισκους?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κακώς το κάνεις (το έχω ξαναγράψει... ΔΕΝ νομίζω να ΜΗΝ το έχεις διαβάσει)... και γι' αυτό θα τρώνε μόνο... ότι θέλουν.- |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διατροφή Οscar | Vtecakias | Διατροφή | 11 | 27-12-11 19:33 |
Διατροφή μονομάχου | george1995 | Bettas | 6 | 09-09-10 14:50 |
brichardi διατροφή | bisonas | Tanganyika | 2 | 18-07-08 23:00 |
Σκορδέλαιο,ή χυμός σκόρδου; (Διατροφή δίσκων) | tasos | Δίσκοι | 12 | 18-04-03 21:13 |