|
|
||||
|
||||
![]()
Στη θέση σου θα τη ρύθμιζα ανάλογα με τα απαιτούμενα από τα κοράλλια. Ροή, θέλουμε. Πλυντήριο, όχι παντού και πάντα. Αν είναι τόσο δυνατή δοκίμαζε τη θέση, την κατεύθυνση και την ισχύ της. Έχω διαβάσει, πάντως, καλά πράγματα γι' αυτήν την αντλία και την έχω κατά νου, στην επόμενη αναβάθμιση. Πες μας περισσότερα για την εξέλιξη...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγιναν και απαραίτητες αλλαγες σε ορισμενα κοραλια που δεν θελουν μεγαλη ροη και πιστευω ειμαι αρκετα καλα. Βεβαια δεν μπορεις πατνα να ειναι και οτι καλητερο για ολα τα κοραλια αλλα πιστευω δεν θα εχω καποιο προβλημα. φυσικα μπορουν ακομα να γινουν μικροαλλαγες σε κοραλια και κυκλοφοριτη! τον κυκλοφορητη τον εχω ταχητυτα στο 4 κοιματισμο W1 και φυσικα ενεργοποιοημενο το Light sensor!! |
|
||||
|
||||
![]()
Το Light sensor δουλεύει σωστά; Σε μεγαλύτερα μοντέλα της εταιρείας, έχω διαβάσει για δυσλειτουργίες που, όμως, ξεπεράστηκαν εύκολα και ανώδυνα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε μεγαλύτερα μοντέλα της εταιρείας, ο αισθητήρας δεν έκοβε τη ροή στο απόλυτο σκοτάδι, όπως και έπρεπε (βάσει των λεγομένων). Αν δεις κάτι τέτοιο (που δε νομίζω να παρουσιάζεται, πλέον, και οπωσδήποτε δεν το εύχομαι) πες μου να ψάξω και να σου ξαναβρώ την τοποθεσία όπου το διάβαζα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δεν νομιζω να εχω θεμα αλλα βρες το θεμα!!! ηταν για της RW ή WP? |
|
||||
|
||||
![]()
Για τις WP 40, αν θυμάμαι καλά. Θα το βρώ και θα σου το στείλω σε πμ για να μη διαφημίζω άλλα φόρουμ.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |