|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δες κι αυτο
https://www.sendspace.com/file/o6fmff
|
||||
|
||||
![]()
ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να βαλουμε φυλλαδια στην εκθεση;...
ιδανικα θα ητανε να στηναμε κ ενα ενυδρειο και να τα εχουμε εκει μπροστα,αλλα αν δε γινεται για το ενυδρειο,εστω μονο τα φυλλαδια σε ενα σταντ... επρεπε να τοχαμε κανονισει ρε γμτ αν γινοτανε.εγω τωρα εφαγα φλασια και μου ηρθε... αν νομιζει κανεις οτι γινεται,εχω ενα 37λιτρο που μπορουμε να στησουμε,οπως και μονομαχο να βαλουμε.θα χρειαστω βοηθεια με το στησιμο ομως... |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι συζητάμε αλλά χρειαζόμαστε 1-2 εθελοντές
![]() [όχι για σταντ γιατί θέλει συμμετοχή-έξοδα αλλά για τα πάνε τα φυλλάδια στα σταντ των επαγγελματιών και στο σταντ της Αβύσσου] |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει καλα ειναι κιετσι.απτο τιποτα,πολυ καλα ειναι
![]() εθελοντες για τι πραγμα;εγω ειμαι μεσα παντως ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εθελοντής για το στήσιμο του ενυδρείου μπορώ και εγώ... έχω και υλικά να δανείσω!
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος, απορίες για φροντίδα, διατήρηση σε ενυδρείο | endymion | Bettas | 4 | 12-11-10 21:17 |
Φροντίδα ph ηλεκτροδίου | kospets | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 23-10-09 20:00 |
Φυτό με την λιγότερη φροντίδα; | gio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 06-02-09 20:56 |
Χημικά για την φροντίδα του ενυδρείου | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 16-01-06 20:40 |