|
|
||||
|
||||
![]()
Να το ξανακανεις θαλασσινο φιλε Σακη χιχιιχι
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τον και στα νερά μας!
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά πιστεύω ότι όταν μεγαλώσουν οι φροντόζες το 400άρι θα αποδειχθεί μικρό (έχεις καιρό βέβαια μέχρι τότε να ετοιμάσεις μεγαλύτερο ![]() Θέλεις περισσότερες και μικρότερες πέτρες για να φτιάξεις κρυψώνες για τους κάλβους και τα λελεούπι και λίγα κελύφη όπως σου είπαν. Εγώ θα συνδύαζα κάλβους/λελεούπι με ένα κοπαδάκι Cyprichromis. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις υποδείξεις - συμβουλές. Βέβαια να σας πω την αληθεια ο βασικός λόγος που θέλω να το κάνω βιοτοπικό ταγκανίκας, είναι οι φροντόζες, οπότε λεω να δοκιμάσω με αυτούς τους γίγαντες και μόλις μεγαλώσουν βλέπουμε. Χώρος για μεγαλύτερο ενυδρείο υπάρχει
![]() ![]() ![]() Κώστα δύσκολα θα επιστρέψω στο αλμυρό, αλλά στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φιλε stanisalus18 δεν υπάρχει απολύτως κανένα μειονέκτημα στην πατέντα.Δεν έχω συναντήσει απολύτως κανένα πρόβλημα. Το μονο που θα διόρθωνα ίσως ειναι η διάμετρος των σωλήνων στον πύργο υπερχειλισης. Απο ανασφάλεια τους έκανα μεγάλους κ το νερό ρέει μέσα τους κάνοντας ενα μικρό κελαρισμα που ίσως να μην ακουγόταν αν οι σωλήνες ήταν μικρότεροι. Το μονο που πρεπει να μελετησεις καλα ειναι την περίπτωση διακοπής ρεύματος να μην πλημμυρίσεις!!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Σακη ,Ας ειναι καλα αυτοι που μου κολλησαν το μικροβιο χεχε , ειμαι σιγουρος πως οτι κανεις θα ειναι τελειο
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες φίλε στα όμορφα νερά μας! Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου, ωραίο το sumb, αλλά και οι πέτρες που διάλεξες. Και η δικιά μου γνώμη είναι πως θα χρειασθείς και άλλες πέτρες και να τις διαμορφώσεις έτσι ώστε κάποιες να είναι με μικρές σχισμές για τα leleupi και τους calvus και κάποιες άλλες με μεγαλύτερα κενά για να χωράνε οι φροντόζες. Επίσης αν βάλεις calvus σκέψου το γεγονός να βάλεις και λίγα κοχύλια, ώστε να χωράει το θηλυκό αλλά όχι το αρσενικό. Και ο συνδυασμός ψαριών που σου προτείνει ο Κλεόβουλος είναι ωραίος και σίγουρος, αλλά αφού έχεις κολλήσει με τις φροντόζες σε βλέπω να κάνεις τα δικά σου!!! Πάντως ταιριάζουν πολύ ωραία τα ψαράκια που θέλεις, με την προοπτική βέβαια ότι σύντομα θα τους περιμένει ένα μεγαλύτερο σπίτι!
|
|
||||
|
||||
![]()
υπάρχει εξέλιξη στο εγχείρημα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|