|
Αnouncements - Interviews - News An international channel of communication |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία Δημήτρη...
|
||||
|
||||
![]()
Καλη σας επιτυχια, να σαρωσετε σας ευχομαι...
Καμια ομως φωτο θα δουμε, εστω και στα κλεφτα, μια μικρουλα.. ![]() Δεν εχω κανενα βιοτοπικο να εστελνα και εγω Δημήτρη... ( και δεν προκειτε να κάνω ![]() Παιδια ειναι καλό το να στελνουμε σε διαγωνσιμους ενυδρεια, ετσι μαθαινουμε απο την στιγμη που ψαχνομαστε και περισσοτερο. Εκτος αν θελουμε να μένουμε στασιμοι πχ βάλαμε 5 φυτα και αυτο ητανε τελος. Εγω προσωπικά αν δεν ασχολομουνα με διαγωνισμους δεν θα ημουν εδω που ειμαι τωρα, οχι οτι βρισκομαι σε καποιο σπουδαιο-τρομερο στάδιο του χομπυ, αλλα πολυ απλα μου αρεσει να φτιαχνω κάτι απο το μηδεν και να βλέπω μετα αυτο που ειχα στο μυαλο μου να γινεται πράξη εστω και αν μου παρει ενα χρονο... Σιγα σιγα θα μάθω και εγω... Να συμετασχετε σε διαγωνισμους οπου σαν σχολιαζουν , να λένε τα λάθη και τα σωστα οπως ειναι ο διαγωνισμος της Ρωσιας (αν και δεν ειπαν πολλά σχολια), αλλα και ο Aga, και καποτε το εκαναν και εδω στο φορουμ , ετσι θα μαθεται να στηνεται ενυδρεια, γιατι το ενυδρειο μας ο καθένας το βλέπει διαφορετικα... |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο σ' ευχαριστώ... ελπίζω να πάμε καλά αν και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου η θέση παρά μόνο τα σχόλια από τους κριτές (είτε θετικά είτε αρνητικά).
Οι φωτογραφίες που έχω ανεβάσει θα τις βρεις εδώ
|
||||
|
||||
![]()
Καλη επιτυχια παιδια!
Δυστυχως, δεν υπηρχε διαθεσιμο ενυδρειο για να στειλω και φετος. Του χρονου ισως.
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία και στους δυο!
|
||||
|
||||
![]()
Μολις ανοιξαν οι συμμετοχες και η ψηφοφορια κοινου στα βιοτοπικα. http://all4aquarium.ru/en/events/jbl...t-2014/entries
Του no_name ειναι το 8. Magic Dream στην Eurasia Το δικο μου ειναι το 5. Rainforest creek of Warey River, Batanta Island, New Guinea στην Australia & Oceania Φτωχη συμμετοχη απο Ελλαδα φετος,αλλα εστω και τα 2 ενυδρεια κατι ειναι.
|
||||
|
||||
![]()
Είστε και οι 2 όμως δυνατοί!!!!
Καλή σας επιτυχία! |
|
||||
|
||||
![]()
Δέκα ημέρες ακόμα για την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας του κοινού.. όσοι δεν έχουν ψηφίσει ας στο κάνουν!!!
Το δικό μου είναι το 8. Magic Dream στην Eurasia Του dimis1978 είναι το 5. Rainforest creek of Warey River, Batanta Island, New Guinea στην Australia & Oceania
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υποδειγμα βιοτοπικου ενυδρειου για Panaque cf armbrusteri L027 | delta66 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 11-12-13 22:31 |
Διαγωνισμος Βιοτοπικου Ενυδρειου | Dimis | Greek Aquarist's Boards | 886 | 06-10-12 14:10 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |