|
|
||||
|
||||
![]()
Καλό είναι.
Εμένα δε μου είχαν πειράξει ποτέ τίποτα. Όπως σου είπε και ο κώστας, αν θες κρατα το. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
καλο χειμωνα με καινουργιες αφιξης!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία είναι. Να τα χαίρεσαι.
Η άκρο αν δεν είναι κολλημένη κόλλησε τη σε ενα πλαγκ. Μην την έχεις μέσα στον αραφωνίτη έτσι. Θα μολυνθει. |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω παναγιωτη δεν ειναι σε πλαγκ.
Απλα το αφισα εκει για μερικες ωρες προσαρμογης. Να μην φαν αποτομα τα φωτα. Αυριο πριν αναψουν τα φωτα θα κοληθουν σε τελικες θεσεις... Επισις εβαλα αλλη μια λαμπα coral plus 39w . Ευελπιστω μεχρι τελη Νοεμβριου να εχω τελιωσει το λεντ φωτιστικο και να ειμαστε πιο κομπλε! |
|
||||
|
||||
![]()
καλορίζικα σακη, μια χαρα τα βλέπω.
πολυ sps επεσε!!! ναι η ακροπορα θέλει κόλλημα. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ Γιαννη αν και ειπα δεν θα βαλω sps λύγισα.
τωρα πρεπει να τα διατηρησουμε σωστα. τα εβαλα κατω για μια μερα για να προσαρμοστουν σιγα σιγα στο φως. Σημερα απο τις 7:30 το πρωι μεχρι τις 11 κολλούσα τα κοραλια στην τελικη τους θεση.... Γεμισαμε κερατα!!!1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nα τα χαίρεσαι σάκη!
Να τα δεις δέντρα!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |