|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτό κοίταγα και εγώ τώρα και μου πέσανε τα δόντια... ποσοστά από την Δεη παίρνει ο Γερμανός? Κινέζος και ξερό ψωμί!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα και η μεγαλη κινεζικη που εχω στη λιμνη καιει αρκετα,αλλα δεν εχω αλλο παραπονο.εψαχνα γαι κατι φτηνο γιατι δεν φτανανε τα λεφτα και βγηκε πολυ γερη.δε μασαει δηλαδη και υπαρχει πολυ μπιχλα στη λιμνη.ριζες αλγες φυτα,σαλιγκαρια κλπ που κολλανε πανω της,δεν καταλαβαινει τιποτα.
μια φορα το μηνα καθαριζω μονο την εισοδο της εξωτερικα κιαυτο γιατι θελω να το κανω. |
|
||||
|
||||
![]()
οκ, μάλλον λοιπόν θα πάω για κινέζο. προς το παρών το ενυδρείο χρησιμεύει σαν γενήστρα για τις μελανοταινίες, μόλις ξεκινήσει το στήσιμο θα ξαναενοχλήσω για να πάρω περισσότερες πληροφορίες για τον βιότοπο αυτών των πανέμορφων ψαριών..
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aντλία για rio 125 | evina | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 13-10-13 05:18 |
Κορυφαία μονομάχοενυδρεία | Savou | Bettas | 1 | 20-12-10 03:13 |
Τί αντλία? | JONNY | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 13-09-07 21:35 |
Ταλαιπωρημένη αντλία | fighterfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-12-02 04:50 |