|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μη σας παραξενεύει με τα μικρά και τον λεκιθικό σάκο.
Τα Cyphotilapia κρατάνε τα αυγά-μικρά στο στόμα μέχρι και 5 εβδομάδες. ¶λλα στωματοεπωάζοντα, όπως τα Aulonocara, μέχρι 3 βδομάδες. Το μέγεθος των αυγών είναι σαν διάμετρος γύρω στα 5 χιλιοστά αλλά δεν είναι ολοστρόγγυλα. Έχουν ύψος περ.6 χιλ. και φάρδος 4,5 χιλ. Συγκριτικά στα Aulonocara είναι αρκετά μικρότερα και περ. 3 χιλ. διάμετρο. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καμιά ενημέρωση?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα σε ολους,κλεοβουλε το ενυδρειο αλλαξε θεση,μπηκε σε κανονικη βαση με κοιλοδοκο,επενδιθηκε με ξυλο θαλλασης και εγινε και κανονικο καπακι,τα ψαρια πανε πολυ καλα.....εχω δυο γεννες που τις εχω σε ξεχωριστο ενυδρειο και μια μπουκωμενη που δεν της τα πηρα αλλα τα κραταει εδω και 3 βδομαδες οποτε θα τα βγαλει μεσα και οσα επιβιωσουν.....θα κανω και παρουσιαση αλλα εχω τωρα τρεξιματα με τις βαπτισεις των μικρων και δε μενει και πολυ χρονος.....ευχαριστω και καλημερα σε ολους....
|
|
||||
|
||||
![]()
Να χαίρεσαι τα μικρά σου και με το καλό η βάπτιση!
Εμείς μπορούμε να περιμένουμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σε ευχαριστω κλεοβουλε και εσυ οτι να χαιρεσαι οτι αγαπας...
|
|
|||
|
|||
![]()
μετα απο πολυ καιρο και πολυ τρεξιμο επιτελους καταφερνω να κανω μια παρουσιαση με τις αλλαγες που εχουν γινει στο φροντοζαδικο,το ενυδρειο καθως και τα ψαρια πανε πολυ καλα,υπαρχουν γεννες και μπουκωματα αλλα επειδη κανεις δεν ειναι τελειος θα ημουν υποχρεως για οσες συμβουλες και παρατηρησεις.εχουμε και λεμε λοιπον απο αλλαγες,καταρχην εγινε βαση με κοιλοδοκο και επενδυθηκε με ξυλο θαλασσης και εγινε και καπακι με το ιδιο υλικο,μπηκε ενα φιλτρο eheim 2080(τι τερας ειναι αυτο ρε παιδια)και ειμαι σε αναμονη για αλλο ενα μαλλον fx5,το ενυδρειο μπηκε με πλατη στο τοιχο καθως εγινε και αλλαγη διαρηθμισης στο σπιτι και ετσι εγινε και αλλαγη στο aquascape.....αυτα τα λιγα,για οτιδηποτε αλλο θα μιλαμε στη πορεια......ευχαριστω.....
ακολουθουν φωτο και μπονους ενα βιντεακι εκπληξη που με μεγαλη τυχη καταφερα να τραβηξω..... https://www.youtube.com/watch?v=u7a9_1pyMU0 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ειναι? Malawi ή Tanganyika | platani | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 27 | 09-07-12 01:33 |
Tanganyika ή Malawi? | satrianius | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 8 | 03-03-10 11:31 |
tanganyika vs malawi | Δημητρης89 | Malawi | 17 | 11-11-09 14:02 |
tanganyika vs malawi | aris2 | Malawi | 14 | 23-02-09 20:33 |
malawi-Tanganyika | khpouros | Malawi | 12 | 05-12-07 18:58 |