|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας και πάλι. Έχω λοιπόν περίπου μια εβδομάδα που άρχισα να ρίχνω αμμωνία στο ενυδρείο για το στρώσιμο του φίλτρου. Άρχισα να κάνω τα τεστ νερού αλλά βλέπω ότι μάλλον χάλασαν. Μου δείχνει από από την 6η μέρα ότι έχουν εμφανιστεί και NO2 και NO3. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό. Τα έχω δυο χρόνια αλλά λέει ότι λήγουν το 2017.
Φαντάζομαι πως χάλασαν έτσι; Να προμηθευτώ και πάλι υγρά τεστ της Api, είναι τα καλύτερα αυτά; Τα βλέπω ακριβούτσικα όμως.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνώμες για κατασκευή νέου diy ενυδρείου | komori | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 03-12-12 11:04 |
Βοήθεια για στήσιμο νέου βιβάριουμ! | tsoum | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 8 | 14-12-11 00:08 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου | Τσιόνογλου Σταύρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 137 | 24-08-11 19:57 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου.... | georgetax | Αρχάριοι γλυκού νερού | 70 | 09-12-06 21:40 |