|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω στο 1μετρο θα δοκιμαζα 2 χαρεμια μικρων ψαριων..επιλογες αρκετες..
saulosi,cynotilapia,iodotropheus μεχρι και labidochromis,maingano.. διαλεγεις 2 απο αυτα και πρατεις αναλογα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ποιας λυμνις είναι αυτα????????mbuna????συγνώμη αλλα δεν γνωρίζω....μου αρέσουν πολυ τα εξής:LABEOTROPHEUS,METRIACLIMA ZEBRA MAISONI,LABIDOCHROMIS HONGI SWEDEN ,PSEUDOTROPHEUS ELONGATUS,MELANOCHROMIS CYANEORHABDOS,PSEUDOTROPHEUS DEMASONI!αν δεν κανω λαθως ολλα αυτα Είναι mbuna αλλα δεν ξερω μεγεθη......
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο αυτα που λες πολυ ωραιο ειναι το hongi.τα demasoni δεν μπαινουν χαρεμι αλλα ομαδα 8-10 ατομων και δεν τα πανε καλα με ψαρια παρομοιου χρωματος. melanochromis ειναι αυτο που σου εγραψα κι εγω ενω elongatus ειναι πολυ τρελοψαρο για μικρο ενυδρειο.. δυστυχως θα πρεπει να διαλεξεις 2 χαρεμια και να παραμεινεις σε αυτα. ξερεις πως να στησεις τις πετρες στο ενυδρειο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κωστας86 : 22-08-14 στις 21:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τα iodotropheus sprengerae τα ανεφερα εγω και εχουν μεγιστο μηκος 10 εκατοστα αρα ειναι μια χαρα στο 1 μετρο
![]() μια ιδεα για το πως θα πρεπει να ειναι ενα ενυδρειο για mbuna ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο αυτα που μου εγγραφές μόνο το iodotropheus sprengerae ΔΕΝ μου αρεση..... Το hongi μου αρεση πολυ!!!!τωρα δεν ξέρω....διλαδη για να καταλάβω εχω επιλογές και σε Malawi και σε tanganika???????????
|
|
||||
|
||||
![]()
αφου σου αρεσει το hongi κρατα το ως την μια επιλογη και διαλεξε και καποιο αλλο.αν μπορεσεις και βρεις και saulosi θα εισαι μια χαρα.ειναι πολυ ομορφα!!!
τανγκανικα εχεις αρκετες επιλογες αλλα εγω ειμαι ασχετος σε αυτη τη λιμνη οποτε σου γραφω μονο για μαλαουι ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
PH,KH,GH προς αλαγή | ΚΑΛΥΜΝΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 23-08-09 18:44 |