|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ!μπενω στο θέμα άμεσος...
![]() ![]() ![]() Λέω να πάω για κιχλιδες Αφρικής και απο ότι μου είπε ένα φιλαράκι,να πάω σε κιχλιδες απο την λίμνη Malawi σε mbuna!εγω λοιπόν δεν ξέρω τυποτα...και ρωταω για τα λιτρα που εχω τι μπορο να φιλοξενίσω μέσα??????? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα Κώστα και καλώς να Άρθεις στην Αφρική !!!!!! Η λίμνη Malawi έχει ψάρια που μεγαλώνουν πολύ και το ενυδρείο σου έχει μήκος μόλις 1μ. γιΆ αυτό θα σου πρότεινα να βάλεις ένα κοπάδι pseudotropheus saulosi που είναι διμορφικά.Ενώ το αρσενικό έχει μια ωραία απόχρωση του μπλε με σκούρες μπλε κάθετες ρίγες το θηλυκό είναι λαμπερό κίτρινο - πορτοκαλί !!!!! Δες φωτογραφίες στο σύνδεσμο που θα παραθέσω:
https://www.google.gr/search?q=saulo...w=1024&bih=615 ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρίξε μια ματιά πρώτα σ' αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=81725
και ότι απορίες έχεις εδώ είμαστε. Τα saulosi που προτείνει ο Πέτρος είναι πολύ όμορφα ψάρια αλλά δεν ξέρω αν θα βρεις καθαρά. |
|
||||
|
||||
![]()
Το εχω διάβαση αυτο!!απλα ο πετσοπας που είναι και (φιλαράκι) μου πρότεινε για τα λιτρα μου να πάω σε Malawi mbuna που έχουμε περισσότερες επιλογές και πανε μέρη 15εκ.....για 2-3 χαρεμακια!τωρα ρωταω εσάς του ποιο έμπειρους τι επιλογές εχω για τα λιτρα μου??????????malawi????tanganika????victoria?????? ?παρακαλω τα φώτα σας γιατι δεν εχω ηδαια...μέχρι τωρα ασχολιομουνα μόνο με το κοινονικο φυτεμενω!
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω στο 1μετρο θα δοκιμαζα 2 χαρεμια μικρων ψαριων..επιλογες αρκετες..
saulosi,cynotilapia,iodotropheus μεχρι και labidochromis,maingano.. διαλεγεις 2 απο αυτα και πρατεις αναλογα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ποιας λυμνις είναι αυτα????????mbuna????συγνώμη αλλα δεν γνωρίζω....μου αρέσουν πολυ τα εξής:LABEOTROPHEUS,METRIACLIMA ZEBRA MAISONI,LABIDOCHROMIS HONGI SWEDEN ,PSEUDOTROPHEUS ELONGATUS,MELANOCHROMIS CYANEORHABDOS,PSEUDOTROPHEUS DEMASONI!αν δεν κανω λαθως ολλα αυτα Είναι mbuna αλλα δεν ξερω μεγεθη......
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
PH,KH,GH προς αλαγή | ΚΑΛΥΜΝΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 23-08-09 18:44 |