|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φοβερο κλεοβουλε!
και αμα τα δειτε αυτα ποτε στην ελληνικη τηλεοραση να μου γραψετε ![]() και ειμαστε και χωρα οπου θα επρεπε τα πανεπιστημια να ειναι ανοιχτα και οι μισοι ελληνες να ειναι αρχαιολογοι. και να βλεπουμε ελληνες αρχαιολογους στο μοναστηρακι και την αρχαια αγορα καθε καλοκαιρι να κανουν πρακτικη στα αρχαια μας και οχι αμερικανακια ![]() αντε γιατι μου ανεβηκε η πιεση παλι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσο για την κληρονομιά των παιδιών μας,ιστορική ή άλλη, αυτήν την έχουνε εκχωρήσει στο μεγαλύτερο μέρος της και έπεται συνέχεια ![]() Παράθεση:
Αρκεί και μόνο να αναφέρουμε ότι το επίσημο κράτος δεν ασχολήθηκε ποτέ με το θέμα και ο μοναδικός Έλληνας που ασχολείται το κάνει με υποτροφία Ιταλική. Μη κοιτάτε τώρα με τις ανασκαφές στην Αμφίπολη που γίνεται ντόρος (αυτό είναι για άλλους λόγους). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() θα το μαγειρεψουνε καλα κιαυτο για να μην παρεξηγηθει κανεις ![]() για μαγειρεμα πηγε και το παλικαρι,για καλο θα πηγαινε? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απ' ότι φαίνεται η έρευνα προχωράει με νέες μεθόδους
http://www.theguardian.com/science/2...ay-herculaneum |
|
||||
|
||||
![]()
καλο.πολυ ενδιαφερον,μακαρι να τα διαβασουνε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικός θησαυρός ΚΑΙ αυτοί οι πάπυροι,και ίσως χωράει ενα μπράβο για την τεχνολογία και τον φασματογράφο των αμερικανών επιστημόνων.
|
||||
|
||||
![]()
Με μεταλλική μελάνη (που περιείχε μόλυβδο) ήταν γραμμένοι οι παραπάνω πάπυροι, πράγμα που θα κάνει ευκολότερη την ανάγνωση τους με τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.
http://www.iefimerida.gr/news/257894...eikona?ref=yfp |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτά και άλλα άγνωστα είδη της Λίμνης Malawi | Κλεόβουλος | Malawi | 16 | 29-04-23 23:52 |
3 άγνωστα είδη σαλιγκαριών εμφανίστηκαν στο ενυδρείο μου | Manuel | Αναγνωρίσεις ειδών | 9 | 09-10-12 01:13 |
Darter όμορφα αλλά άγνωστα | j.p. | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 0 | 06-01-12 23:28 |
Κοχύλια | aNe | Tanganyika | 7 | 05-09-10 07:07 |
Κοχύλια | hotgates | Bettas | 4 | 10-07-09 23:55 |