|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφα!
να σου ζησουν! το μικρουλι fantail μου φαινεται εμενα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, fantail είναι, μη νομίζεις πως τα ξέρω και καλά, μαθαίνω, το ανάφερα "οραντα" σαν γενική ονομασία. Στη πραγματικότητα έψαχνα για veiltail αλλά κατάλαβα πως είναι δύσκολο να βρω
|
||||
|
||||
![]()
ναι.. δεν ειναι κι ευκολο.. κι ενα που εχεις καλα ειναι
![]() παντως Αθηνα αν ψαξεις βρισκεις...τι να πουμε κι εμεις.. ![]() παρολαυτα εχω κι εγω ενα calico veiltail σαν το δικο σου. Αγαπημενη ρατσα τα veiltail! ψαχνω 2,5 χρονια να βρω λευκο veiltail .. μαλλον ποτε δεν θα το βρω.. |
|
||||
|
||||
![]()
Έβαλα ότι μπαλαντέζα με λάμπα είχα και ότι φορητό προβολέα για να βγάλω μερικές φωτό βράδυ για να φανούν καλύτερα τα ψάρια και το ενυδρείο.
Απολαύστε τα. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Η άλγη έχει αρχίσει και γίνεται πράσινη αλλά μέχρι το σημείο που έκανα αλλαγές στην αρχή, θα πρασινίσει όλο που θα πάει Και ένα βιντεάκι
|
||||
|
||||
![]()
Απιθανα Τακη!
βρε δεν αφηνεις τον φωτισμο για λιγες ωρες τον χειμωνα που βραδιαζει και νωρις? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το σκέφτομαι τώρα που το είπες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Χρυσοψαράδικο | ChocolatePuma | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 147 | 03-07-16 14:49 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Νέο χρυσοψαράδικο | giotiss | Χρυσόψαρα | 13 | 07-08-13 13:06 |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |