|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό το νέο μέλος της οικογένειάς σου φίλε!
Όσον αφορά τα ψαράκια σου είναι πολύ ωραία και να τα χαίρεσαι! Τώρα μια και έχω αρκετά χρόνια και εγώ tropheus ξέρω πως είναι ευαίσθητα σε θέμα stress. Και η δικιά μου γνώμη είναι ότι θα κάνεις να το κάνεις σε μία μέρα για να μην έχεις θέματα. Αλλιώς πραγματικά με το 180αρι και τόσα ψάρια και δύο μετακομίσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Πάντως θα ήθελα να μάθω τι έγινε με τις γέννες, είχες υβριδισμούς; Γιατί εγώ μέχρι τώρα τα tropheus μου τα έχω σε spicies tank. |
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλο το νεο μελος..
Αν συνδιασω το νεο μελος, με την μετακομιση, περνω σαν αποτελεσμα, μεγαλυτερο σπιτι => μεγαλυτερο ενυδρειο, σωστα; ![]() Συμφωνω σε αλλαγη μιας μερας. Και καμια light διατροφη για αρχη. Τον αραγωνιτη μην τον βραζεις, πολυ καλο πλυσιμο με αρκετο νερο μικρες ποσοτητες καθε φορα. μηπως ειναι ευκαιρια να πας σε ενυδρειο με μεγαλυτερο μηκος;; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Trigon 190 | mimisrx8 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 2 | 27-02-11 18:30 |
Tropheus Duboisi,Tropheus Bulu Point fotos | domresvanis | Tanganyika | 26 | 04-02-11 09:54 |
Νεο REEf (trigon 350) | VRILO | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 75 | 22-07-08 22:04 |
Juwel Trigon 190 | gsa | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 29-02-08 20:35 |