|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δε λες τιποτα 26,3 και ειναι κλειστα
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα παλικάρια και εγω εδω Κρήτη με 38 βαθμούς έξω και φουλ υγρασία στο ενυδρειο 180L εχω 4 konig 92αρια (το ένα βγάζει αέρα) με stc 1000 και Τροφοδοτικο 800ma μεταβλητό απο 3v εώς 12v.θερμοκρασία ενιδρειου απο 27,7 εώς 28,2!μαι χαρα τα konig!!!
Απλά εχω 2 ερωτήσεις η προτη είναι δεν εχω παρη ακόμα Α/Ο μεχρη να πάρω πως θα κάνω αναπλήρωση?με νερο βρύσης???ph kh gh????????και η άλλη είναι διαβαζω απο άλλους ότι τα ενεμιστιρια (σικονουν κύμα) κάνουν αναταραξη στο νερο,εμενα δεν κάνουν κατι τετιο....αλλα απο αποτέλεσμα είμαι οκ!μηπος τα φίλτρα σκόνης τα κόβουν?????????? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα φιλτρα σκονης κοβουν.
Μεχρι να παρεις ΑΩ (αν χρειαζεται φυσικα, δεν ξερω τιμες νερου και ψαρια που εχεις) Αναπληρωση με βρυσης καθε μερα και μια μεγαλη για μερικο reset των τιμων.
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο είναι κοινωνικο φυτεμενω και έχει μέσα neon tetra,ramirezi,apistograma cacatu,ancistrus και sae άρα χριαζωμε Α/Ο γιατη τα ψαράκια θέλουν μαλακό και οξινο νερο που σημαίνει και χαμηλώ ph,το ph της βρύσης είναι στο 7,5-8.και η μετρισης που έκανα την Δευτέρα ήταν το ph 7po4 10 kh 6-7no3 10 nh4 nh3 0
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαγκες μεταφερθητε Μακεδονια (για το καλοκαιρι , γιατι τον χειμωνα εχουμε αλλα
![]() Αν και σκαμε απο την ζεστη..φανταζομαι εσεις οι νοτιοι.. σε ενυδρειο 128 λιτρα χωρις ανεμιστηρακια 27,5 (παραδοξος εδω εχω του κρυου νερου ![]() νομιζω δεν χρειαζομαι καν ανεμιστηρακια....αν και εχω στα υπολλοιπα.. δυο 120 λιτρα με ενα 80αρι konig(το καθενα) 26 δυο 25 λιτρα με ενα 80αρι konig(το καθενα) 24.5 στο ρελαντι! ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απο θερμοκρασιες πως παμε? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 08-06-11 13:39 |
σαν σημερα!!!!!! | mpampi19 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 07-02-11 21:09 |
Τα Νεα (χθες και σημερα) | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 20 | 10-05-10 14:29 |
Frontosa και θερμοκρασιες... | sarevock | Tanganyika | 2 | 02-01-09 20:36 |