|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο αυτα που λεει ο delta66 τα konig τα 120 χιλιοστα εχω παρει εδω απο την γειτονια μου ειναι αστερια
|
|
|||
|
|||
![]()
ειναι αθορυβα ????ποσσα λετε να βαλω για να ειμαι καλημενος γοα τα λιτρα μου και να μην δουλευουν ολη την μερα?????νομιζω με 6 ειμαι κομπλε ή ειναι πολλα???και τι μετασχηματιστη να βαλω για να τα υποστηριξει ολα και να δωσουν ολη τους την δυναμη να μην κοψουν την δυναμη επειδη θα ειναι πολλα γιατι το εχω παρατηρηση σε αλλα που συνδεσα δυο παραπανω ανεμιστηρακια σε μικροτερο ενυδρειακη και επεσε η δυναμη τους στο μισο καταλαβαινετε πιστευω περιμενω τις απαντησης σας για να παω να τα παρω οκ.ευχαριστω φιλαρακια μου πολυ
|
|
||||
|
||||
![]()
Με δυο μεσα ενα εξω εισαι καλα πιστευω.Μονο υπαρχει μεγαλη εξατμιση του νερου
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
6 12αρια είναι πάρα πολλά δες εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=81660/#17
|
|||
|
|||
![]()
βρε παιδεια ειναι μεγαλο το ενυδρειο και ειναι πολλα τα λιτρα δυο πιστευω ειναι λιγα και θα δουλευει πολλεσ ωρες εδω τωρα με πεντε μικρα δεν σβηνει ολη μερα που λεει ο λογος με τα δυο πιστευω ειναι λιγα πειτε μου και οι υπολοιποι που εχετε μεγαλα ενυδρεια???και πειτε μου πως να τα βαλω επειδη αποτελειται απο λεπτα φυλλα απο πανω λετε να παρω κομματι απο πλεξη γκλασ 180χ40 και να τα βαλω πανω και να βγαλω τελειως το φυλλο η αντεχει?φοβαμε θα λυγισει ειναι πολυ λεπτο δωστε μου ιδεες πως νατο κανω.ευχριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο, συγνωμη ξεχασα οτι εχεις το μεγαλο ενυδρειο καντα επι δυο δηλ 2μεσα 1εξω σε καθε πλευρα και θα εισαι οκ.Απο βαρος αντεχει το καπακι
|
|
||||
|
||||
![]()
2 και σε μενα λιγα μου φαινονται,αλλα και 6 πολλα
![]() ![]() Αν θα βαλεις πλεξι,και ο ποντος στα 1,80 ειναι λιγος σε παχος,με τις τρυπες θα σου σπασει. Τι θα εκανα εγω. Το 1,80 θα το μοιραζα στα 2 (90+90),και θα εβαζα 2 στο ενα 90αρι,και 2 στο αλλο.(υπολογιζοντας τις κοντρες) Το φαρδος θα το εκανα,4 ποντους φαρδυτερο απο το κεντρικο καπακι (που εχει 4 εγκοπες στις ακρες) Αν θυμαμαι καλα,ειναι 15 ποντους οποτε +4 ποντους.Και τα καλοκαιρια θα στηριζοταν στα 2 φωτιστικα .Θα το εκανα με μαυρο η καφε πλεξι,αναλογα και το χρωμα του ενυδρειου.Και θα το ρυθμιζαστους 28 βαθμους,οχι παρακατω,γιατι θα ειχα τρομερη εξατμιση νερου.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
στους 28????αντεχουν τετοια θερμοκρασια ρε συ κιχλιδατε δεν θα την παλεψουν φοβαμε θα μου πεισ στην αφρικη τι θερμοκρασιες εχουν αλλα εκει που ζουν στο πατω θα εχει πιο χαμηλη θερμοκρασια σιγουρα.εσεις που εχετε αφρικη σε τι θερμοκρασιες τα αφινετε να ζουν ποσο το εχετε ρυθμιση το stc-1000 για να μην εχω πολλες εξατμισεις νερου
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενα λιτρο καθαρο-μισο λιτρο βρωμικο | Yiannis59 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 20-09-09 23:43 |
Το πρωτο 60 λιτρο ενυδρειο | wcpaeb | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 14-04-09 17:42 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |