|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι δυσκολο το ατιμο,ολατου ειναι φιξαρισμενα ,και δεν ξερω αν μπορεσει καποιος να το ανοιξει.Αλλα ο φιλος ειπε οτι το ανοιξε,προσεχε,γιατι εγω δεν μπορεσα να το ανοιξω
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γι αυτο καποια απο αυτες τις μερες θα ανοιξω και το δευτερο φωτιστικο του για να περασω σιλικονη απο μεσα ωστε να μην μου παρουσιασει και αυτο προβλημα και θα ανεβασω φωτογραφιες απο την διαδικασια. πραγματικα ειναι τοσο δυσκολο να ξεκολλησει που οποιος το κανει πρεπει να ειναι ετοιμος για ολα..πατεντες-επισκευες σε πιθανη ζημια.. ακομα και απο το καλωδιο παροχης ρευματος περναει η υγρασια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το δοκιμασα,αλλα το παρατησα μετα.Φοβηθηκα μην το σπασω
Και εαν το περασεις σιλικονι,μετα αν ξαναχρειαστει,πως θα το ανοιξεις?
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω φοβηθηκα μην το σπασω αλλα απο τη στιγμη που δεν αναβε τι να το κανω??
πιστευω οτι η σιλικονη θα ανοιξει πιο ευκολα απο την κολλα που ειχε πριν.. |
|
||||
|
||||
![]()
οπως ειπα κ προσωπικα στον tyrintho...τελικα το ανοιξαμε το φωτιστικο με εναν φιλο μου (thank you bpel86)...κ αφου εκανε τα απαραιτητα τεστ αλλαξαμε το μπαλαστ (κοστος 10,20) κ με μια λαμπα (αφου ειχε καει η παλια) το φωτιστικο παιζει μια χαρα....!!!
ακολουλησαμε πιστα τις οδηγιες του tyrinthou.....με λιγη προσοχη δ σπαει κατι...παρα μονο εκει που θες!!!μετα με σιλικονη το ξανακολλας κ βαζεις παραπανω στις ενωσεις για ΣΤΕΓΑΝΩΠΟΙΗΣΗ!!! ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις.... ------------------------- κ με τη σιλικονη ειναι ακομα πιο ευκολο να το ξαναανοιξεις (ε΄πτιζω να μην ξαναχρειαστει βεβαια)!!! κ κατι αλλο...η λαμπα που εβαλα ειναι "moonlight"...ειναι για φυτεμενο ετσι?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη artsi28 : 19-08-14 στις 16:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σε μπελαδες με βαζετε τωρα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Anubias | mariannos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 07-02-09 00:23 |
μικροπροβληματα με ενυδρειο Carefour | orck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 25-04-07 21:12 |
Anubias..... | Carebean pirate | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 55 | 11-09-06 14:09 |
anubias | aristsats | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 02-06-06 01:36 |