|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εξαρτάται προς πια μεριά εσυ κατευθυνεσαι , δλδ τι νερο φτιαχνεις ποιες ευνοεις.... εγω βλέπω που εχω τις crs μαζι με τις rcs , οτι οι rcs δεν προχωράνε γρήγορα... Οι tiger αναλογως τα grades και εκει ειναι σχετικά ευκολες. Οι παραμετροι ειναι περιπου αυτοι, αλλα οπως ειπα εξαρταται την γαρίδα. ![]() Δεν τις εχω δοκιμασει για να σου πω ακριβως παραμετρους , αλλα περιπου ειναι αυτες. PH : 6,5 – 7,5 KH: 0 - 8°dKH GH: 6-10°dGH TDS: 80-220 Θερμοκρασία: 24 - 26°C |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιατι την ειχα πάθει και εγω... Ειχα βάλει μαζι κιτρινες(neocaridina) και πρασινες (babaulti) μετα απο καιρο οταν οι κιτρινες εγιναν στρατος , οι πρασινες εξαφανιστηκαν δεν γεννουσαν.... Αλλα λιγο πιο μεγαλα ρε συ τα ενυδρειακια μην τσιγκουνευεσαι , βάλε αλλα 10-15 λιτρα παραπανω.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ, Νικο..
Σκεφτομουν και για green... ![]() Ρε Νικο , δεν το κανω επιτηδες, αυτα τα τζαμια επεσαν στα χερια μου, αυτα κολλησα ![]() Μακαρι να ειχα περισσοτερα...γιατι τωρα δεν ειμαι για να κολλαω καινουργια.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|