|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα το εκανα με 5αρι και χωρις κοντρες.
30 μονο υψος εχει. Γεμισε το κι αν δεις καμπυλη πανω απο 3-4mm, βαλε μια στο κεντρο.
|
||||
|
||||
![]()
Σπυρο θα κανει σιγουρα κοιλια χωρις κοντρες..
Εγω πανω απο 80cm μηκος ,ασχετως υψους δεν θα εβαζα 5αρι.. ο λογος ειναι η κοιλια φυσικα, κι οχι οτι θα ανοιξει το ενυδρειο.. Εχω 1 χ 35 χ 35 με 5αρι και κοντρες κατω (πλαισιο) και αρχισε να κανει κοιλια... Ετσι προσθεσα και κοντρες πανω. Αν δεν θελεις κοντρες , πανε σε 8αρι. Αλλιως 5αρι με κοντρες-πλαισιο πανω-κατω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ήλθε!!!! (το ενυδρείο...) Απορία για φίλτρο | Elenikgr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 18-12-13 13:31 |
Απορία σχετικά με υγρασία απο ενυδρείο | stdev | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 37 | 29-04-10 09:43 |
απορία για στρωμένο ενυδρείο | gap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 25-12-08 01:50 |
Απορία απο νέο ενυδρείο | panagiotis265 | Bettas | 7 | 17-04-08 15:55 |
Απορία για KH | Gorgi | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 26-04-05 10:46 |