|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω γεμισει ενα 60λιτρο για να τσεκαρω τη στεγανωτητα του και αμελησα να το αδιασω.
Φαντασου οτι ειναι μεσα στην εισοδο του σπιτιου και αριστερα μπροστα απο κατι ντουλαπια. Καποια στιγμη το πρωι περιπου κατα τις 09:00 για καποια λεπτα ισως και ωρα περναει μια δεσμη φωτος ισα ισα που φενεται και μου εχει κανει σε αυτο το σημειο αλγη ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τέτοια ας γεμίσει, αυτό θέλω ![]() είναι από το παλιό ενυδρείο που είναι δίπλα
|
||||
|
||||
![]()
αυτη τα σπαει φιλε!
εχω κι εγω στο δικο μου τετοια πανω στις πετρες. τυφλα να χουν οι μος! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ------------------------- Και οι πρώτες συγκρήσεις, 6 το πρωί, το παλιό θερμοκρασία 23,5 , το καινούριο 25,7, και είναι δίπλα δίπλα, ο όγκος νερού αλλά και η ξύλινη κατασκευή δείχνουν τις διαφορές. Τώρα, 6 το απόγευμα, που γυρισα για λίγο όμως έκανα μετρήσεις και έχω 0,25 αμμωνία, έκανα 50% αλλαγή νερού και αν μπορέσω θα κάνω μετρήσεις πάλι αυριο ------------------------- Επίσης η θερμοκρασία τώρα είναι 26,7 με θερμοκρασία περιβάλλοντος 29, χωρις ανεμιστηράκια, δεν έβαλα ακόμα
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 07-08-14 στις 17:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ειναι οι θεμοκρασιες.. εμεις πατησαμε τα 30 σημερα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η αμμωνία μηδένισε και εμφανίστηκε ο μπόμπιρας. Ενω είχα απαγοητετυτεί πως τον έχασα και με τόσες αλλαγές σκέφτηκα πως ήταν αδύνατον να υπάρχει, σήμερα το πρωί έκανε πάλι την εμφανισή του στο τζάμι να κόβει βόλτες. Αρπαξα πάλι την γεννήστρα και τον έβαλα μέσα. Αυτός θέλει να ζήσει και πρέπει να ζήσει, του αξίζει μετά από τόση ταλαιπωρία. Απορώ τι τρώει, του έριξα sera micron και θα πάω να πάρω υγρή τροφή
|
||||
|
||||
![]()
ωραια! εχει θεληση!
![]() Να σου ζησει! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τακη μια χαρα σε βλεπω,τοπες και τοκανες
![]() πολυ ωραιο εγινε και μολις στρωσουν ολα και ωριμασει θα γινει πιο ομορφο απτο μικρο. μπραβο σου ![]() τα ψαρια "γομαρεψανε" κιαλλο απο οταν τα ειχα δει μου φαινεται, φανταζομαι τι γινοτανε στο μικρο ![]() τωρα θα τα δεις πραγματικα ![]() ειμαι περιεργος να δω αν θα υπαρξει "ξαφνικη" αλλαγη στην αναπτυξη τους τωρα. αν αρχισουν να μεγαλωνουν πιο γρηγορα τωρα δηλαδη,αφου αποτι φαινεται γλυτωσανε το νανισμο παρα το μεγεθος του προηγουμενου ενυδρειου τους. (το καλο φαι κ το καθαρο νερο σιγουρα βοηθησανε αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση) αν σου βρεθει χρονος κ εχεις ορεξη,μετρησε το μηκος τους καποια στιγμη ετσι για την ιστορια,να ξερουμε τι παιχτηκε αργοτερα ![]() κανονικα θελει και το βαρος,αλλα τεσπα ![]() υ.γ στο μικρο τι θα κανεις τωρα; εχω εναν λευκο HM απο γεννα στη λιμνη κουκλι ![]() εχω απολα τα χρωματα ομως,αν αποφασισεις τιποτα τετοιο πεσμου. το πολυ πολυ ερχεσαι απτο σπιτι και ψαρευεις οποιον θες ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
D.I.Y Ξύλινο ενυδρείο | Fish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 23-02-16 06:51 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Ενυδρείο ξύλινο | tkalamat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 09-06-14 10:31 |
Κόντρες σε ξύλινο ενυδρείο;;; | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-12-06 11:04 |
Ξύλινο Ενυδρείο | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 16-10-04 15:36 |