|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε, μικρο φαινεται το ενυδρειο.
![]() Που την ειχες αυτην την ψαρουκλα, το κακομοιρο το comet? ![]() ------------------------- Εγω θα το αφηνα να τρεξει καμια 10 μερες μετα το μπολιασμα. ------------------------- Εχω μια υποψια οτι το νερο δεν θα σου γινει ποτε κρυσταλλο με τα χρυσοψαρα να σκαβουν σε αυτην την αμμο.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 06-08-14 στις 14:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο άλλο μείνανε μόνο τα 2 CAE ------------------------- Δεν τα έχω ούτε 1 ώρα και ήδη έχει καθαρίσει αρκετά. Το φίλτρο από μηχανικό καθαρισμό πάει πολύ καλά, να δούμε και από βιολογικό
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 06-08-14 στις 14:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ποσες μερες τρεχει ο βυθος χωρις μπιχλα και ποσες με μπιχλα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παρεμπιποντως, ο βυθός καθάρισε (τον καθαρισαν τα ψάρια) και αιωρούνται πολύ λίγα σωματίδια
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος! βαλε και κανενα φυτο
![]() οντως που το ειχες αυτο το κομετ!!! ![]() ![]() δεν φαινοταν τοσο μεγαλο! να σου ζησουν, κουκλια και τα 3! το αλλο veiltail ειναι ή ειδα λαθος? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι veiltail calico είναι ,το ταίρι του το έχασα όπως και ένα κίτρινο common. 4 είναι τα ψαράκια, στη μαύρη άμμο δεν φαίνονται πως είναι 2 οι κογκολέζοι. Και τα 4 ήταν στο 60 όπως και τα άλλα, επιτέλους όμως μπήκαν σε κάπως πιο σωστό χώρο. Θα βάλω βαλισνέριες που θα τις βγάλω από το τροπικό ------------------------- 1η μέρα πλήρους λειτουργίας του ενυδρείου και έγινε και crash test με τη βροχή, όλα μια χαρά, τα ηλεκτρολογικά είναι καλά προφυλαγμένα, και μια που η ταράτσα έγινε χάλια από τη βροχή έριξα και ένα σαπούνισμα στο τζάμι του ενυδρείου, σφουγγάρι, υγρό για τα πιάτα, λάστιχο και κανονικό σαπούνισμα, αυτό το καλό έχει που το ενυδρείο είναι έξω. Το νερό του ενυδρείου δεν θα το πιστέψετε αλλά είναι κρύσταλλο, και ο βυθός πεντακάθαρος, μερικές φρέσκες αφοδεύσεις μόνο αλλά θα φύγουν και αυτές, το φίλτρο δουλεύει τέλεια όσον αφόρα το μηχανικό καθαρισμό, αν βλέπατε το ενυδρείο το πρωί με τη μπίχλα που έριξα από τα άλλα φίλτρα θα τρομάζατε, τώρα όλα καλά. Τον μπόμπιρα δεν βρίσκω όμως, λέτε να έφυγε από το τούλι ; και τώρα σκοτείνιασε και δεν βλέπω καθαρά, και αύριο θα λείπω όλη μέρα και ίσως και μεθαύριο, δυστυχώς προέκυψαν πολύ πιο σημαντικές προτεραιότητες, πιστεύω όπως είναι τώρα το ενυδρείο αντέχει και 3-4 ημέρες χωρίς παρακολούθηση, και για αυτό επιτάχυνα τη μεταφορά των ψαριών
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 06-08-14 στις 18:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Eιχα για 10 λεπτα ανοιχτο το "απαντηση στο θεμα" και δεν ηξερα τι να πρωτοσχολιασω :P
Συνχαρητηρια στην εφευρετικοτητα και την υπομονη σου. Να σου ζησει και το γεννητουρι ![]() Iσως χρειαστεις μια λαμπα UV μελλοντικα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
D.I.Y Ξύλινο ενυδρείο | Fish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 23-02-16 06:51 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Ενυδρείο ξύλινο | tkalamat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 09-06-14 10:31 |
Κόντρες σε ξύλινο ενυδρείο;;; | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-12-06 11:04 |
Ξύλινο Ενυδρείο | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 16-10-04 15:36 |