|
|
||||
|
||||
![]()
ζωντανες αρτεμιες απο εκκολαψη και δεν τις εφαγαν?
πολυ περίεργο. μηπως τις εφαγαν αλλα δεν το ειδες? στο ενυδρειο υπαρχει αλγη τουλαχιστον? |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα , φίλε μου έκαναν πάρτυ, δεν τα προλάβαινα να τα ταίζω.Πάντως χθες μου έβγαλαν την ψυχή.Καθέ πότε χρειάζονται τάισμα; γιατί όποτε κι αν τους δίνω τρώνε με μεγάλη βουλημία.Πρέπει να πάρω ψηφιακή γιατί το κινητό δε λέει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anasios : 23-05-06 στις 21:54 |
|
|||
|
|||
![]()
Το ιδανικό θα ήταν να τα τάιζεις 4-5 φορές την ημέρα αλλά μικρές ποσότητες για να μην μολύνεις το νερό του ενυδρέιου.
Αν τα ταϊζεις Artemia, ένας καλός τρόπος για να καταλάβεις ότι τρώνε είναι αν δεις ότι οι κοιλιές τους είναι κοκκινωπές. |
|
||||
|
||||
![]()
Από αλλαγές κάνω συχνά οπότε δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.Εκτός από αρτέμια τι άλλο τρώνε;Και για πόσο καιρό;
Σε πόσους μήνες μεγαλώνουν;Τι ποσοστό επιβίωσης έχουν;Κάποιος που έχει κάνει και ξέρει ας δώσει μια απάντηση αν του είναι εύκολο. Thanks. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() http://www.mm-aquaristik.de/Shop/pd-165566115.htm αν μπορεις να την βρεις καπου ειναι πολυ καλη, υποκαταστατο ζωντανης αρτεμιας στην ουσια ειναι αρτεμια επεξεργασμενη.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως γνωρίζεις τη διαδικασία παραγγελίας μέσω internet, γιατί λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βρεθεί, αν και θα ψάξω αύριο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Για την παραγγελία μέσω internet, καλύτερα να σου απαντηθεί μέσω ΠΜ.
Στο θέμα μας τώρα. Τι εννοείς σε πόσους μήνες μεγαλώνουν; Ενηλικιώνονται (είναι σεξουαλικά ώριμα) σε ηλικία 9-10 μηνών. Σε κανονικές συνθήκες, σε ηλικία 3-4 μηνών έχουν φτάσει μέγεθος που μπορείς να τα δώσεις σε άλλους χομπίστες ή σε κάποιο μαγαζί. Το ποσοστό επιβίωσης των νεογνών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως την εμπειρία του χομπίστα, αν τα μωρά μεγαλώνουν με τους γονείς ή έχουν απομακρυνθεί από αυτούς, τις συνθήκες που τους παρέχονται, τη δίαιτα, το ενυδρείο που μεγαλώνουν (στην περίπτωση που παραμένουν με τους γονείς) - τι συγκάτοικοι υπάρχουν και πολλά ακόμη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή Ottocinclus | lasal | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 30-09-05 21:47 |
Αναπαραγωγή Betta. | John T | Αναπαραγωγή | 14 | 31-01-05 22:51 |
Αναπαραγωγή Pterophyllum scalare | newfish | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 22 | 28-12-04 23:42 |
Colisa Lalia πληροφοριες για αναπαραγωγή. | newfish | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 0 | 16-12-02 18:52 |