|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
απο μετρρησεις εχω
ΝΗ4:0 ΝΗ3:0 ΝΟ2:0 ΝΟ3:12 ΚΗ:8 ΡΗ:8,5 και φιλοξενω Mbuna πως σας φενεται τα φιλτρα εχουν στρωσει η οχι ακομα?πρεπει να ανεβασω λιγο την σκληροτητα αλλα δεν ανεβαινει με τιποτα.πειτε μου λιγο με τα βακτηρια τι γινετε καθε ποτε ριχνουμε αλλη λενε καθε εβδομαδα αλλη στισ αλλαγες και αλλοι λενε θελει μονο στις αρχες μεχρι να στρωσει το φιλτρο μετα δεν χρειαζετε να ριχνω μονο αντιχλωριο στισ αλλαγες εσεις τι κανετε τι μου προτεινετε ??και απαντηστε μου παρακαλω στις ερωτησεις μου |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενα λιτρο καθαρο-μισο λιτρο βρωμικο | Yiannis59 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 20-09-09 23:43 |
Το πρωτο 60 λιτρο ενυδρειο | wcpaeb | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 14-04-09 17:42 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |