|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
να να εκανα μια μεγαλη παραγγελια με αρκετα κοματια.... ![]() ![]() ![]() τεσπα το θεμα ειναι υπαρχει σωτήρια? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι εχει μεινει μονο ο σκελετος του δυστηχως φιλε , με το φως τι θα κανεις τελικα ;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Βρηκα ενα site που λενε για αρντουινο και θα κανονισω να βρω λυση και να βαλω για κοντρολερ το αρντουινο.... αν καταφερω να τελιωσω μεχρι τελη οκτωβριου και δεν χασω κανενα sps θα κανω παραγγελια τελως οκτωβριου απο white coral!!! |
|
|||
|
|||
![]()
εδω τι λετε πος τα βλεπεται ειναι λιγες ωρες μετα που τα εβαλα μεσα στο ενυδρειο!!!
ασε που θα που σας χρωσταω και μια φωτο απο τον αστερια μου! ![]() ![]() ειναι λιγο απατεωνας κριβεται απο την ωρα που τον εβαλα τυχαια τον βρηκα πριν απο λιγο! |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά φαίνονται σακη, βέβαια οι φωτός είναι εξ αποστάσεως, αλλά φαίνονται οκ.
Να τα χαίρεσαι! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα δεν ντρεπεσαι
![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Τις τιμες του νερου πως θα τις κρατας ;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Αν και αμα ειχε κανενας κανενα φραγκακι για πουλημα ή χαρισμα θα το δεχομουν με χιλια!!! ------------------------- εχω δοσομετρηκη και πιστευω να μην εχω θεμα,θα κανω καθε εβδομαδα τα τεστ και αναλογος τροποποιώ..... σε δευτερη φαση θελω να της κατεβασω λιγο γιατι το KH μου ειναι στο 9,3 αλλα θα γινει κλιμακοτα. προχθες εκανα αλλαγη νερου απο θαλασσα και επιτιδες δεν συμπληρωσα καθολου kh γιανα παισει σημερα θα κανω μετρησης και θα προσπαθησω να μηνώ εκει για καμια 10 μερες και μετα να το ριξω σιγα σιγα μεχρι να φτασει στο 8.. στα αλλα ειμαι καλα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 03-08-14 στις 08:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κρατιέσαι !!!
Να τα χαίρεσαι φιλαράκο και προσοχή.....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |