|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ποιος την χάρη της ..... |
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω, γιαυτό το είπα... ¶λλοι βρίσκονται σε Betta show στη Γερμανία και άλλοι "πήζουμε" στις σχολές και στα εργαστήρια...
![]() ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ξεφύγαμε όμως απο το θέμα ..... |
|
|||
|
|||
![]()
γεννηθηκε ακομα ενα ερωτημα :
1) οταν μου γεννησουν μετα πωσ θα βγαλω την θυλικια χωρεισ να κανω ζημια στη φωλια ???? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
τη θηλυκιά θα τη βγάλεις με την απόχη, κάνοντας μικρές κινήσεις και με πολλλλλληηηηηηηηηηη προσοχή...! Μπορείς να περιμένεις να ακινητοποιηθεί σε κάποιο σημείο κοντά στην επιφάνεια και να την πιάσεις με μία κίνηση. Εντάξει και λίγο να πειραχθεί η φωλιά, δεν έγινε και τίποτα, γιαυτό υπάρχει ο πατέρας... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εδω ειμαι!!!!!!γυρισα χτες και βλεπω οτι ειχε πολλη κινηση αυτες τις μερες το φορουμ!!!!!!!ειλικρινα μ'εχουν καλυψει πληρως οι απαντησεις των παιδιων
|
|||
|
|||
![]()
Σε ένα post διάβασα οτι όταν εκολαυθούν τα αυγά θα πρεπει να χαμιλωσω τη σταθμη του νερού στα 12CM γιατι???
![]() ( τωρα την εχω στα18cm) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγη των Guppies | newfish | Ζωοτόκα | 8 | 02-02-12 19:51 |
Αναπαραγωγη severum | hlias | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 04-05-05 20:27 |
artemia αναπαραγωγη | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 22-03-05 16:01 |
''Αναπαραγωγη'' φυτων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 15-03-05 00:22 |
Melanotaenia απο αναπαραγωγη? | mikenuke | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 9 | 17-12-04 02:33 |