|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Φόρουμ!
Αγόρασα εχτές 5,8 kgr υπόστρωμα της Tera. Στο κουτί λέει ότι κάνει για 100-120 λτ ενυδρείο. Στις οδηγίες λέει ότι ότι πρέπει να έχει πάχος στο ενυδρείο περίπου 2cm. Εγώ το έριξα μέσα αλλά το πάχος του είναι 1cm. Τι λέτε θα χρειαστώ και άλλο? Από πάνω θα βάλω 5-6 cm χαλαζιακο χαλίκι. |
|
|||
|
|||
![]()
Heeeelp!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αντρα θελεις...τωρα τον εθελεις και εσυ ! |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ το ίδιο προϊόν αγόρασα για 96 λίτρων ενυδρείο και συμπλήρωσα με πάρο πολύ λεπτόκοκο χαλικάκι μέχρι 5cm μπροστά και περίπου 6,5cm πίσω. Είναι νομίζω αρκετό για φυτεμένο. Εξάλλου αν παρατηρήσεις ότι τα φυτά σου έχουν ανάγκη από περισσότερο λίπανση συμπληρώνεις και στη στήλη του νερού, αν και δεν πιστεύω στην αρχή να χριαστείς κάτι τέτοιο
|
|
|||
|
|||
![]()
Η υπομονή εξαντλήθηκε…….
Έτσι, αγόρασα 15 kg χαλαζιακό χαλίκι διαμέτρου 3-5mm. Ελπίζω να κάνει... Κατά πολλούς είναι κατάλληλο για τα φυτά αλλά ίσως είναι πολύ χοντρό για μερικά ψάρια, που ψάχνουν στο βυθό (???). Σαν υπόστρωμα πήρα το Complete Substrate της Tetra. Σκέφτομαι όμως να προσθέσω και υπόστρωμα της Sera. Ελπίζω να μην υπάρχει καμιά παρενέργεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Το ανακατεμα των υποστρωματων δεμ θα σου δημιουργήσει πρόβλημα....
Το χαλικι που εβαλες ειναι σχετικα χοντρο και δεν βολευει (κανει παντως)....καλυτερα 1-3 mm (οχι αμμος).. ΥΓ. Το χομπυ απαιτει υπομονη.....η βιασυνη ειναι ο σιγουρος δρομος για λαθη..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |