|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
12" 12VDC Solenoid Electric Water Valve Magnetic Valve Air N C Normally Close
Ευχαριστω Με 12V ac/dc τροφοδοτικο λειτουργει? 1Α φτανει (και 0.5A αν δεν κανω λαθος στους υπολογισμους, 4.8W στα 12V)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θεωρώ πως είναι τσάμπα. Όταν έψαχνα να βρω λύσεις για αυτό το θέμα , το πρώτο που σκέφτηκα ήταν χρονοδιακόπτης αυτόματου ποτίσματος, που ο χειρότερος έχει πάνω από 20 Ευρώ και με δυνατότητες προγραμματισμού ελάχιστες, ενώ με ένα ψηφιακό χρονοδιακόπτη από το Leroy με 5,90 , με την ηλεκτρομαγνητική 3,10 και μετασχηματιστές έχω μια σακούλα, με 9 Ευρώ δηλαδή θεωρώ πως θα κάνω πολύ πιο καλά τη δουλειά μου. Το θέμα να αντέξει η ηλεκτρομαγνητική και να μη χαλάσει σε κανα μήνα. Αλλά έχω βρει και ηλεκτρομαγνητικές στα 220V για πλυντήρια ρούχων γύρω στα 10-15 Ευρώ, οπότε έχω εναλλακτικές
|
||||
|
||||
![]()
Να σου πω την αληθεια για το ποτιστικο την θελω
![]() Εχω ολη την εγκατασταση (σωληνες, μπεκακια κλπ) στα φυτα, και ανοιγω τη βρυση με το χερι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Συνέχεια των εργασιών Έπεσε το σχετικό σοβάτισμα στο μερεμέτι και μετά βάψιμο και έτοιμες οι τρύπες, νερό και ρεύμα στη θέση τους. ![]() ![]() Σειρά έχουν τα ηλεκτρολογικά τώρα ![]() όπως θα παρατηρήσετε , βάζω πάντα καλάι στις άκρες των καλωδίων για την αποφυγή προβλημάτων, υπερθέρμανσης από μη καλή επαφή και ακόμα και φωτιά. Ετοιμο και αυτό ![]() Στη θέση του ![]() Τη πάνω δεξια πρίζα γιατί την έβαλα έτσι ανάποδα δεν το κατάλαβα, θα τη γυρίσω τούμπα Οι 2 δεξιες πρίζες , οι μόνες τους, προορίζονται για τον STC-1000, να μπει μετασχηματιστής για τα ανεμιστηράκια και θερμαντήρας Εδώ μια λεπτομέρεια έβαλα 2 θηλυκά φις για 12V για την ηλεκτρομαγνητική και για ανεμιστηράκια από τον STC-1000, σε αυτά θα βάζω τους μετασχηματιστές, και αν κάποιος καεί ή χαλάσει, μπαίνει άλλος χωρίς κόψιμο καλωδίων ή άλλες μετατροπές ![]() Και εδώ όλα στη θέση τους, μένει να κάνω την ένωση με εξωτερικό αδιάβροχο κουτί ![]() εδω έγινε και μια ζημιά, μάλλον έσπασα την ηλεκτρομαγνητική, δεν υπολόγισα σωστά και ξεχάστηκα, και σπρώνοντας το ενυδρείο να μπει στη θέση του , της έριξα μια καλή και άκουσα κρακ, και από ότι είδα δεν δουλεύει, το απόγευμα θα τη δω καλύτερα, αλλά μάλλον πάω για άλλη ------------------------- Συνδεσα το ρεύμα, έλυσα και την λεκτρομαγνητική και τώρα δουλεύει μια χαρα, για καλο και για κακο θα παραγγείλω άλλη μια, 3,5 Ευρώ κάνει. Αυριο και Σ/Κ έχει καλό πλυσιμο, γέμισμα και θα μπει το χαλίκι και θα το δουλέψω λίγες μέρες με ανθρακα. Προβλέπω την επόμενη εβδομάδα να μπουν και τα ψάρια. Ταυτόχρονα θα ξεκινήσω και το καπάκι
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 31-07-14 στις 22:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ανυπομονώ να δω τι θα κάνεις με το καπάκι μπας και δανειστώ την έμπνευσή σου... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κατι σαν και αυτο αλλα σε πολυ πιο μεγαλο μεγεθος και με τα καπακια που ειπα πριν τα μικροτερα καπακια στο καπακι θα ειναι σαν και αυτο, το μαύρο καπακι στο φιλτρο αλλά διαφανες και τα καπακια θα είναι έτσι που να μη μπορεί να μπει νερο της βροχής μέσα στο ενυδρείο
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
D.I.Y Ξύλινο ενυδρείο | Fish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 23-02-16 06:51 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Ενυδρείο ξύλινο | tkalamat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 09-06-14 10:31 |
Κόντρες σε ξύλινο ενυδρείο;;; | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-12-06 11:04 |
Ξύλινο Ενυδρείο | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 16-10-04 15:36 |