|
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον δεν θα τα αποφυγεις τα γυαλιά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δλδ?τι λάθος έχω σκεφτεί να κάνω?δεν μπορω να τα βαλω?
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα φίλε μου Μπάμπη,το σωστό είναι η σκέψη σου για το ποιά μπορείς να βάλεις μαζί και ανά πόσα το κάθε είδος.Το να διαβάζεις το προφίλ του κάθε ψαριού δεν θα σ' έβλαπτε.Ξεκινάω από το ότι το ενυδρείο σου είναι σχετικά μικρό για τα ψάρια που αναφέρεις γιατί χρειάζονται 1,50μ. μήκος περίπου.Απ' όσα ανάφερες μπορείς να βάλεις ένα χαρέμι labidochromis caeruleus μιλώντας για την λίμνη Malawi και να προσθέσεις ακόμη ένα είδος που θα σου αρέσει ή να αντιπροτείνω αν δεν βάλεις τις προαναφερθέντες κιχλίδες να βάλεις pseudotropheus saulosi που τα αρσενικά είναι μπλε με ρίγες ενώ τα θηλυκά κίτρινα.Υπάρχουν και μικρές κιχλίδες στη λίμνη Tanganyika πολύ όμορφες και μ' ενδιαφέροντες χαρακτήρες.Θα σε συμβούλευα ν' ανοίξεις ένα θέμα για την ιχθυοσύνθεση του ενυδρείου σου αναφέροντας τις διαστάσεις του σε ενότητα της Αφρικής για να σου πούνε κι άλλοι '' Αφρικάνοι'' την άποψη τους.Εγώ θα κλείσω αυτό το post λέγοντας σου πως η Αφρική είναι μεγάλος έρωτας που δεν χορταίνεται!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα κι απο εμενα!!εχεις λιγο μηκος για αυλονακαρες..αν θες να δοκιμασεις labidochromis η saulosi μια χαρα ειναι τα λιτρα σου..
βαλε 1 αρσενικο και 3 θυληκα.πολλες πετρες με κρυψωνες και ψιλη αμμο.. αυτα και ενα καλο φιλτρακι στα 800-1000 λιτρα την ωρα θα εισαι μια χαρα.. αλλιως το ξανακοιτας μηπως σου αρεσει κατι απο τανγκανικα.. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για την βοήθεια και θα το ψάξω με μικρότερες κιχλιδες όπως λέτε.απο φιλτρα έχω ένα εξωτερικο που είναι μάρκα BOYU.και γράφει αν θυμάμαι καλα για 750 l.εναν θερμαντηρα που θέλω σίγουρα πιο μεγάλο γιατι είναι 100w.και μια λαμπα uv.δεν ξέρω αν χρειάζομαι κάτι άλλο.εσεις θα μου πείτε.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶λγη και αφρικανες ! | Γιάννης12 | Malawi | 3 | 27-02-12 19:27 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |