|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω κι εγω.. δεν ειμαι ουτε εγω ειδικος..
αλλα εναν φοβο θα τον ειχα.. Εγω στα λιτρα σου θα επερνα τυρφη... κι εγω με αυτην ξεκινησα και κουραστηκα σε 1 μηνα και πηρα Α/Ο ![]() αλλα ειχα αρκετα λιτρα αλλαγης.. εσενα προς το παρον σε συμφερει με 1 ενυδρειο και 15-20 λιτρα αλλαγη. |
|
||||
|
||||
![]()
χμμμ... ποσιμο μπορει να θεωρειται, αλλα αλλο ανοσιοποιητικο εχει ενας μαντραχαλος 100 κιλων κι αλλο ενα ψαρακι 200 γραμμαριων... Καλυτερα οσμωση λοιπον στην περιπτωση σου με καλα προφιλτρα ωστε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο (ιδανικα τη χρησιμοποιεις με εμπλουτισμο και για σενα και την οικογενεια σου)
ph minus, plus και ολες αυτες οι χημικουρες δεν εχουν θεση στα ενυδρεια μας. Το μονο χημικο που θα εχεις στο συρταρι σου ειναι το αντιχλωριο (κι αυτο αν παρεις οσμωση η αν μαθεις να επεξεργαζεσαι με φυσικο τροπο σταματας να το χρησιμοποιεις) αντε το πολυ και καμια βιταμινη για συμπληρωμα προαιρετικα
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα καο απο εμένα!ρε παιδιά Α/Ο θελω να πάρω και εγω αλλα απο ότι βλέπω παει απο 65¤ απλή.και με Μεμβράνη 150 gpd με auto shut off με fluch kit και με di unit παει στα125¤...........
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο 49 ξεκινανε (χωρις flush kit) και 50αρα μεμβρανη
http://www.waterwaves.gr/index.php?t...oduct_id=30174 |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι απο εκει την είδα και εγω αλλα ολλα αυτα τα παρελκομενα που είπα παραπάνω είναι απαρετιτα?χριαζοντε?επιδι λέω να πάρω να την πάρω μια και καλή..........το ενυδρειο μου είναι 180l κεινονικο....
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα , ειναι αναλογα τι θελεις εσυ..
πολλα μπορεις να παρεις για να κανεις την ζωη σου και την αλλαγη σου ευκολη.. οπως μεγαλη μεμβρανη, φλοτερ να σταματαει την οσμωση κλπ κλπ. αν θελεις φθηνα και δεν σε πειραζει αν αργει λιγο παραπανω να γεμισει το βαρελι της αλλαγης ,παρε 50αρα μεμβρανη...αλλιως ανεβαινεις οσο σου επιτρεπουν τα οικονομικα σου.. Το μονο που ειναι απαραιτητο ειναι το flush kit, για τον καθαρισμο της Α/Ο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|