|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χαβουζα λογο μεγεθους!πολυ ομορφο εδειξε γιαννη με τα φυτα που μου εδωσες,οσο για τα καφεδακια τιποτα,απλα πιεστα στην υγεια μας
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπηκε σημερα το ψαρι στη γυαλα και μπορω να πω με μια πρωτη ματια σαν αρχαριος τον βλεπω δραστηριο και να προσαρμοστηκε ευκολα στο καινουργιο του περιβαλλον καθος δεν εχει σταματησει να ανεβοκατεβενει και να πηγενει περα δωθε.εκανα μια μετρηση στο ph του νερου της βρυσης και ειναι 8,2 (αρκετα υψηλο) επισης εκανα μετα μετρηση στο ενυδρειο και ηταν και εκει 8,2 αυτη η τιμη θα πεσει οταν δημιουργηθει αμμωνια η πρεπει να κανω κατι για να ρυθμισω το ph?επισης δεν τον ταισα και δεν νομιζω ουτε ο πετσοπας καθως μεσολαβουσε σκ,τι να κανω?ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις βαλει μπολι και ειναι ακομα ζωντανο δε θα ανεβασει καθολου αμμωνια.
Αφου ηρεμισει το ψαρι ταισε... Το 8.4 ειναι extreme υψηλο ph, πρεπει ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ (max 0.2 τη μερα και η ολη διαδικασια να παρει το λιγοτερο ενα με δυο μηνες) να το ριξεις με χρηση οσμωσης, τυρφη ή και τα δυο απο σκληροτητες πως πας?
|
||||
|
||||
![]()
απο σκληροτητα δεν ξερω καθος δεν εχω οργανο να το μετρισω,μονο ενα Phμετρο εχω που δισνει και θερμοκρασια νερου....αυριο θα μου ρθουν τα τεστ http://www.aquavivere.gr/shop-produc...arium-test-set
τα οποια δεν ξερω ουτε καν πως χρησιμοποιουντε...τοσο διαβασμα ουτε στο σχολειο δεν εχω ριξει! |
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον βιαστηκες... το phμετρο το εχεις καλλιμπραρει με καποια υγρα ή απλα στην τυχη?
τεσπα, οπως και να χει αν πηρες απο petshop της περιοχης σου κι αυτος στο ιδιο νερο θα τους εχει, οποτε καλυτερα 50 λιτρα παρα ενα σφηνοποτηρο. Δες πραγματικο ph και σκληροτητες και μετα προχωραμε στο δευτερο βημα (μην κανεις τιποτα μονος σου χωρις να ανεβασεις μετρησεις και χωρις να ακουσεις οδηγιες εμπειρων γιατι ειναι ευαισθητες ρυθμισεις και θελουν πολυ προσοχη)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το πετ σοπ ειναι Βεροια με 7.8 -7.9 ph και το ψαρι μπηκε σε 8.2... Κωστα διαβασε για τυρφη , εγω προτεινω απο εκει να ξεκινησεις σιγα σιγα.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο μονομαχοενυδρειου εκτακτως. | kgf12345 | Bettas | 240 | 03-10-14 11:35 |
Στησιμο Μοναχοενυδρειου 60 λιτρα.. | Eliccaios | Bettas | 24 | 30-06-14 15:54 |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | nikos93 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 18 | 09-06-13 22:06 |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | Λάζαρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 10-04-11 16:39 |
σωστο στησιμο μονομαχοενυδρειου | manos_samos | Bettas | 9 | 27-10-10 15:40 |