|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μα αυτό είναι το πρόβλημα μου ότι θέλω 1 χαρέμι aulanacara και ένα scianochromis fryari.
Με συνδυασμό mbuna, όσο για τη διατροφή τους μην ανήσυχης θα τους φροντίσω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εξηγησε μου λιγο πως θα ταισεις το καθαρα σαρκοφαγο fryeri χωριστα απο το καθαρα φυτοφαγο pseudotropheus?? η σιμβιωση haps+mbuna θα ηταν εφικτη αν ειχαμε τροπο να ταιζουμε ξεχωριστα.. φυσικα δεν ειμαι απολυτος σε τιποτα αφου πολλοι ειναι αυτοι που τα διατηρουν μαζι αλλα η απορια μου συνεχιζει να υπαρχει.. αν επιλεξεις να τα ταιζεις ολα με χαμηλα ποσοστα πρωτεινης ωστε να μην εχεις προβλημα,τοτε σε ενημερωνω οτι τα χαπς δεν θα αναπτυχθουν σωστα με οτι αυτο συνεπαγεται.. |
|
||||
|
||||
![]()
Σ' αυτό το θέμα ανακυκλώνουμε απαντήσεις που έχουν δοθεί από την πρώτη σελίδα, όσον αφορά το συνδυασμό των ψαριών
![]() Η συμβίωση με mbuna δεν είναι απαγορευτική λόγω διατροφής (κατά τη γνωμη μου δεν υπάρχουν "καθαρά" φυτοφάγα ή σαρκοφάγα ψάρια αλλά κυρίως σαρκοφάγα ή φυτοφάγα) αλλά κυρίως λόγω συμπεριφοράς και διαφορετικών αναγκών στη διαμόρφωση του ενυδρείου. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κλεοβουλος, μπορω να βαλω δυο διαφορετικα labydochromis? μονο αυτο θελω να μαθω. Και αυριο παρανγκελνω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οχι θα υβριδισουν
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
τοτε θα μπει ενα χαρεμι Labidichromis Hongi Red και ενα χαρεμι pseudotropheus sp flavus και Scianochromis fryari 1m 3f.
thx for help guys. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
460 litra | HERBI | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-09-14 17:30 |
550 litra malawi | giannisqq | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 91 | 09-03-10 18:42 |
60 litra guppy | g-pavl | Ζωοτόκα | 5 | 24-11-08 19:26 |
70 litra | ton12 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 07-03-08 15:32 |
54 litra me gubbies | Ryu | Ζωοτόκα | 3 | 01-11-07 08:36 |