|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μπαινει ισα ισα απο ενα δωματιο που ειναι ανοιχτη η πορτα απο το χολ ερχετε το φως και πιστευω με την λεδοταινια που ειναι 4,5watt δεν πιστευω να εχω θεμα ουτε με την αλγη ουτε θα τα τρελανω γιατι καθε μερα ετσι θα αναβουν τα φωτα και δεν θα το ξανααλαξω
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που σου λέει ο Θοδωρής πιο πάνω είναι ότι τα ψάρια στη φύση έχουν σε ένα 24ωρο μέρα-νύχτα και όχι μέρα-νύχτα-μέρα-νύχτα,άσχετα με το αν θα το ξανά αλλάξεις δεν είναι σωστό για τα ψάρια!
|
|
|||
|
|||
![]()
ωραια τοτε επειδη λοιπο συνεχεια και ερχομαι για τρεισ ωρες το μεσημερη λετε να το βαλω να αναβει απο 8 το πρωι μεχρι τισ 3 και μετα απο τισ 6 μεχρι 12 για να μην ανοιγοκλεινω τα φωτα και να ειναι στανταρ ετσι συνεχεια και οσο για την αλγη εχω MBUNA ψαρια μεσα και ποσο πια θα βγαλει μια ledotenia 4,5watt???πειτε μου τις γνωμες σας
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενα λιτρο καθαρο-μισο λιτρο βρωμικο | Yiannis59 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 20-09-09 23:43 |
Το πρωτο 60 λιτρο ενυδρειο | wcpaeb | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 14-04-09 17:42 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |