|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με γαρίδες το σίδηρο δεν τον έχω δοκιμάσει. Στα άλλα ενυδρεία τον ξεκίνησα δειλά, δειλά και πλέον βάζω κανονική ποσότητα χωρίς προβλήματα.
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Σταμάτη χίλια μπραβο. Σε όλα σου τα ενυδρεια φαίνεται η αγάπη και το μεράκι σου για το χόμπι. Πραγματικά με εντυπωσιάζεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Είδα τώρα τα ενυδρεια σου κ έπαθα πλάκα!!!
Πανέμορφα!!! Χαρά στο κουράγιο σου με τρία φυτεμενα...εγώ ένα έχω κ πάλι με "κουράζει"η συντήρηση. |
|
||||
|
||||
![]()
Σταμάτη δεν υπάρχουν λόγια,για όλα τα ενυδρεία, Μπράβο.
Αυτα τα 2 διαολάκια σκαλάρια Κοι κάπου τα ξέρω, ακόμα κυνηγάνε όλα τα άλλα ; Από γέννες πως πάνε ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Τάκη σε ευχαριστώ φίλε μου. Πρέπει να έρθεις για καφέ να τα δεις από κοντά. Τα αγγελοψαράκια είναι τα δικά σου. Μετά τον Βασίλη ήρθαν σε μένα. Γεννάνε τα ταλαίπωρα, εγώ δεν έχω ασχοληθεί για να πετύχει η γέννα. Δεν κάνουν πολλούς τσαμπουκάδες, εδώ που ήρθαν έχουν βρει τον δάσκαλό τους, ένα ζευγάρι marble που έχω. Γενικά είναι ήρεμα τα πράγματα. Μόνο σε γέννα γίνεται ένας μικρός χαμός
|
||||
|
||||
![]()
Θα το κανονίσουμε Σταμάτη
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, κάτσε να ηρεμίσουμε από τις κατασκευές και θα τα πούμε από κοντά
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
15 lt Φυτεμένο | Ektoras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 60 | 11-02-13 13:44 |
Το 1ο φυτεμένο μου | GiWrGoS198 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 28 | 20-03-12 21:57 |
50L φυτεμένο | shalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 02-07-10 21:41 |
φυτεμένο 160 λ. | theokyr1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 19-05-08 22:51 |
Ich σε φυτεμένο! | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 17-11-06 10:28 |