|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προσπαθώ Σταμάτη να φτιάξω κάποια πράγματα που θα με διευκολύνουν μελλοντικά στη συντήρηση. Ο στόχος μου είναι το συγκεκριμένο ενυδρείο να είναι στον αυτόματο, μόνο τάισμα να κάνω, και να είναι εύκολος ο καθαρισμός χωρίς να χρειάζεται να βάζω χέρια μέσα στο ενυδρείο. Με τη συγκεκριμένη κασετίνα, θα την τραβάω όποτε χρειάζεται, θα πλένω τα σφουγγάρια και θα αλλάζω ενυδρειακό βαμβάκι , και πάλι στη θέση της.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είμαι πολύ περίεργος να το δω τελειωμένο και σε λειτουργεία. Εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα πως θες να το φτιάξεις. Μαζί σου αν χρειαστείς κάτι και μπορώ να σε εξυπηρετήσω !!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σ/Κ προχώρησα αρκετά τη κατασκευή
Τελείωσα το φίλτρο εδώ, αφού άνοιξα τις τρύπες για την είσοδο του νερού στο φίλτρο ![]() όπως ήταν φυσικό έφαγα πάλι γρεζια για να φτιάξω χτένια για να κρύψω τις τρύπες εισόδου και να για να μη μπει κανα ψάρι μέσα στο φίλτρο ![]() Εδω το φίλτρο τελειωμένο με το κάνιστρο και τη κασετίνα μέσα ![]() Εδω πως μπαινοβγαίνει το κάνιστρο ![]() και εδω πως μπαινοβγαίνει η κασετινα ![]() Μπήκαν οι εξωτερικές σωλήνες εδώ η είσοδος φρέσκου νερού από το φίλτρο άνθρακα ![]() και η είσοδος μέσα στο ενυδρείο ![]() η υπερχείλιση και η έξοδος για να αδειάσω αν χρειαστεί το 30% του νερού ![]() και απο μέσα ![]() ![]() Στην επάνω αριστερή γωνία που είναι η υπερχείλιση , θα βάλω γωνία για να φέρω τη σταθμη του νερού εκει που θέλω , και θα βάλω και ενα προστατευτικό ποτήρι για να μη μου ρουφίξει κανα ψάρι από το φίλτρο έμεινε να γίνει η έξοδος από τις αντλίες και συνεχίζω με υδραυλικα και ηλεκτρολογικα, πρέπει να φέρω νερό και ρεύμα κάτω από το ενυδρείο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
D.I.Y Ξύλινο ενυδρείο | Fish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 23-02-16 06:51 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Ενυδρείο ξύλινο | tkalamat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 09-06-14 10:31 |
Κόντρες σε ξύλινο ενυδρείο;;; | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-12-06 11:04 |
Ξύλινο Ενυδρείο | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 16-10-04 15:36 |