|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τετοιο θηριο φιλτρο δεν χρειαζεσαι τιποτα.Μην ξοδευεις λεφτα για τα περιττα.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
με τα φιλτρα μου δηλαδη ειμαι καλημενος???δεν μου απαντησες με την οξυγονοση ειμαι κομπλε να βγαλω τισ αεροαντλιες????γιατι εχω πονοκεφαλο με αυτες
|
|
||||
|
||||
![]()
να τις βγαλεις και να βαλεις τα σπρευ μπαρ να κανουν αναταραξη..
|
|
||||
|
||||
![]()
+1000
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Αν εχεις αεραντλια, την αφηνεις στην ακρη για ωρα αναγκης. Για εμενα ειναι περιττες σε μονιμη βαση.
Με τα φιλτρα και την αναταραξη της επιφανειας μεσω των spray bars, μπορεις να πετυχεις την απαραιτητη οξυγονωση του νερου.
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα Γιωργο της αεροαντλιες βγαλτες τελειως .Της εισοδους απο τα φιλτρα( σπρευ μπαρ) θα τα βαλεις ετσι στο ενυδρειο ωστε να προκαλουν κυματισμο στην επιφανεια οπως στα ενυδρεια του Πετρου και εισαι καλυμενος απο οξυγωνοση.Το ph θα αναιβει σιγα-σιγα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενα λιτρο καθαρο-μισο λιτρο βρωμικο | Yiannis59 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 20-09-09 23:43 |
Το πρωτο 60 λιτρο ενυδρειο | wcpaeb | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 14-04-09 17:42 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |