|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Απόψε να δεις τι θα γίνει που θα φτιάξω τις ίδιες επιφάνειες αλλά χτένια από πάνω μέχρι κάτω
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 24-07-14 στις 11:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν υπαρχουν σφουγγαρια πιο ψηλα απο εκει που ξεκινανε τα χτενια, ποσοτητα νερου δεν θα περναει απο ολα τα σφουγγαρια.
Αυτο σημαινει ελλειπης φιλτρανση του.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η κασετίνα θα είναι πριν το κάνιστρο ![]() η διάταξη θα είναι έτσι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει σημασια για ποιο υλικο μιλαμε.
Δεν εχω καταλαβει τι φτιαχνεις, απλα το νερο πρεπει να οδηγειται ετσι ωστε να περναει ολη η ποσοτητα απο το υλικο.
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτό έχεις δίκιο, ίσως στο κάνιστρο να μην έχω μεγάλη κυκλοφορία στη πάνω αριστερή γωνία και στη κάτω δεξιά, θα το δω στις δοκιμές και θα ρυθμίσω ανάλογα τα πορτάκια, έχω σκεφτεί επίσης να βάλω οριζόντια πλεξιγκλάς να δημιουργήσω σκαλοπάτια και να αναγκάσω το νερό να κάνει ελιγμούς
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια να ενημερωσω οτι αυτο το χαλικι απο χωματοτεχνικη - το ψιλο - το πηρα πριν απο κανα 5μηνο. Ανεβασε το ph στο θεο ( ευτυχως το δοκιμασα πριν το βαλω στο ενυδρειο ) γεμισε το δοχειο αλατα ( σε βαθμο που στην επιφανεια του νερου δημιουργηθηκε παχια στρωση που δεν αφηνε καν το φως να περασει - δεν ηταν βρωμα - μετα απο οδηγιες του Delta το επλενα τρεις μερες πριν το βαλω ). Το πιο περιεργο απ ολα ειναι οτι ο μαγνητης απο το βουρτσακι καθαρισμου το τραβαγε απο τους 3 ποντους αποσταση. Ξερω οτι αλλα μελη το χρησιμοποιουν χωρις κανενα προβλημα οποτε απλα λεω πριν το παρετε καντε ενα τεστ για σιγουρια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χιόνισε, είναι από το κόψιμο του πλεξιγκλας για να φτιάξω τα χτένια
![]() Ετοιμο το 1 καπάκι και υπο κατασκευή το 2ο ![]() Ετοιμο και το 2ο ![]() Κουμπώσανε και τέλεια ![]() Και από μια άλλη γωνία ![]() Τώρα πρέπει να δειάσω το ενυδρείο και να φτιάξω το κουτι του φίλτρου ------------------------- Εκανα πιο πολλά , και αν είναι παραπάνω από ότι πρέπει τα κλείνω με ένα κομματι πλεξι σαν πορτάκι, αν ήταν λίγα μετά θα ήταν δυσκολο να φτιάξω πιο πολλά, τώρα μπορώ να κλείσω μερικά αν χρειαστεί
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 24-07-14 στις 23:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
D.I.Y Ξύλινο ενυδρείο | Fish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 23-02-16 06:51 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Ενυδρείο ξύλινο | tkalamat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 09-06-14 10:31 |
Κόντρες σε ξύλινο ενυδρείο;;; | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-12-06 11:04 |
Ξύλινο Ενυδρείο | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 16-10-04 15:36 |