|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια καλημερα.λογο δουλειας δεν εχω προλαβει να κανω και πολλα...περιμενω τα σιμιλισ να μεγαλοσουν λιγο για να τα παρω...τωρα μεχρι να γινει αυτο..μετα απο κουβεντες με φιλους ειπα να βαλω καποιο julidochromis.να βαλω δλδ 5,και οταν δω ζευγαρι να βγαλω τα υπολοιπα.αν τα λεω σωστα..εσεις θα μου πειτε....τωρα δεν ξερω πιο.βλεπω σε μαγαζια και υπαρχουν καποιες κατηγοριες.πιο να παρω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πες μας τι έχεις δει να το συζητήσουμε!
|
|
|||
|
|||
![]()
julidochromis ornatus.regani,transcriptus.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα να βάλεις ornatus ή transcriptus γιατί είναι πιο μικρόσωμα από τα regani επειδή δεν έχεις και μήκος.Είναι αρκετά ήσυχα ψάρια.
|
|
|||
|
|||
![]()
τα ornatus μου αρεσουν πιο πολυ...αυτο το κιτρινο...μμμμ.....τρελα...αλλα μου κανει?στα λιτρα στις πετρες?
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια καλημερα...μεσα στην εβδομαδα περιμενω τα julis.εχω ακομα καποια πραγματακια να κανω και θελω τις γνωσεις σας.ειχα δει καπου κατι σαν sprai bar να βαλω στην επιστροφη.ειναι της ιντσας.βασικα οχι sprai bar.αλλα κατι σαν οδηγο.και ψαχνω και κατι για την καθοδο.http://aquario.gr/texnologikos-eksop...l#.U9YNrLHZUVk
σαν αυτο...το θεμα ειναι οτι δεν εχουν τωρα τα παιδια εκει και κατι πρεπει να βαλω.. |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σωλήνα pvc στην έξοδο και σφουγγάρι στην είσοδο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Στην Λιμνη Με Τα Koi | ΝΕΝΔΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-03-15 01:01 |
Παλιος στις κιχλιδες νεος στην λιμνη Malawi | tsaftsouf | Malawi | 12 | 11-12-11 22:59 |
ΦΙΔΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 40 | 08-10-11 16:33 |
Λιμνη στην Πρεβεζα | Γιαννης Μ5 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 24-08-10 10:17 |