|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην βαζεις περιττα ζουμια.
Εχεις παρα πολυ καλες διαστασεις,μην βιαζεσαι να κανεις ενα πολυ ομορφο ενυδρειο. Πολυ καλη φιλτρανση Μην σκορπας τα θεματα σου,οτι θελεις ρωτα εδω μεσα,για ναμην χανομαστε ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
βλεπω το ενυδρείο μου, πριν στίσω αλλα εγώ έχω το ίδιο vision.
δες το δικό μου. |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο Γιωργο πολυ ωραιο!!
με το στησιμο που εκανες στις πετρες πας για χαπς.αμα θες mbuna πρεπει να προσθεσεις πολυ πετρα ακομα!!! |
|
|||
|
|||
![]()
τι μου προτεινετε να βαλω για να μου ανεβαζει την σκληροτητα εχω βαλει πετρες ασβεστοληθηκες το βουνο εξηγηθηκε το τσεκαρα με το υγρο που ριχνει το ph μολις το εριξα πανω αρχισε να αφρηζει διαβασα σε ενα απο δω οτι ο αραγωνιτης ανεβαζει το ph? η το kH?? η και τα δυο γιατι δεν με συμφερει να βαζω στισ αλλαγες τοσο buffer εσεις που εχετε τετοια ενυδρεια τι κανετε πειτε μου λυσεις και αν υπαρχει τιποτα αλλο για να βαλω για την αμμωνια και και τα νιτρικα συγνωμη που ξανακανω την συγκεκριμενη ερωτηση πιστευω αυτη την φορα να το εκανα σωστα και και να το εβαλα σε σωστο θεμα. συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα καταλλαβετε με και μενα θελω να ξερω καποια βασικα πραγματα και κολπα και πειτε μου και που μπορω να βρω αραγωνιτη και οτι αλλο χρειαζετε ενα αφρικανικο οκ.ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν χρειαζεται να βαζεις τιποτα μεσα..βαλε κι αλλες πετρουλες και σιγα σιγα θα βρει μονο του τις σκληροτητες..
η αμμωνια μια χαρα ειναι μηδεν.τα νιτρικα οχι.το εστρωσες η τωρα θα το στρωσεις? |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Αραγωνιτης ειναι οτι το καλυτερο για ενα αφρικανικο ενυδρειο,αλλα ειναι ακριβος,και στα λιτρα σου θα χρειαστεις πολλα κιλα. Γιαυτο να βαλεις αμμο θαλασσης,και θα σου κρατα ολες τις παραμετρους σταθερα.Τα ψαριμας ειναι απο αναπαραγωγες,και αντεχουν σε χαμηλοτερες σκληροτητες και ΡΗ.Το 8 ειναι μια χαρα.Μην βαζεις σοδα,γιατι στο ανεβαζει προσορινα ,αλλα μετα στο ριχνει,και αυτο ειναι οτι το χειροτερο.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
ειχα μπολι απο το προηγουμενο ενυδρειο και δουλευε συνεχεια δεν εσβεισε καθολου γιατι λετε τα νιτρικα μου δεν ειναι καλα??ποσο πρεπει να ειναι??
------------------------- εχω βαλει δυο αεροντλιεσ μια sera 550r και αλλη μια sera 275r τα εχω γεφυρωσει και τα δυο και παλι μια κουρτινα που εχω βαλει δεν βγαζει παρα πολυ οσο θα επρεπε και το βραδυ που κοιμαμε κανει ενα βουητο οχιι θορυβο σκεφτομαι να το βγαλω γιατι πολυ λενε δεν χρειαζετε η αφρικη και δεν ξερω καταποσο ισχυει αυτο σκεφτομαι να βαλω ενα καλο και δυνατο κυκλοφοριτη τι λετε να βαλω για να ειμαι καλημενοσ σε 1,80cm που ειναι το ενυδρειο ποσσα χρειαζετε?εγω ελεγα να εβαζα δυο εναωνα κοιταει ψιλα για αναταραξη τισ επιφανειασ και αλλο ενα να κοιταει ευθεια να κανει κυκλοφορια το νερο κυκληκη τι μοθ προτεινετε να βαλω και διορθωστεμε δωστε μου τα φωτα σας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giorgos afriki : 23-07-14 στις 14:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει πολυπλευρα θεμετα και μπερδευτικα.
![]() Ας τα παρουμε απο την αρχη. Για να εχεις 0 νιτρικα,σημαινει οτι το ενυδρειο σου ειναι αστρωτο.Γιατι καποιους ρυπους επερεπε να μετρας,εκτος αν δεν εχεις κανενα ψαρι τωρα μεσα.Το μπολι,καλα εκανες και το εβαλες,αλλα το εκανες με τον σωστο τροπο? ![]() Αν δεν εχεις ψαρια τωρα,βαζε με μια αποχη λιγη τροφη,και μολισ μουχλιαζει ,να την αλλαζεις.Τα ψαρια να τα βαλεις σταδιακα,και οχι ολα μαζι.
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενα λιτρο καθαρο-μισο λιτρο βρωμικο | Yiannis59 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 20-09-09 23:43 |
Το πρωτο 60 λιτρο ενυδρειο | wcpaeb | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 14-04-09 17:42 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |