|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όταν λες τάισμα με προσοχή τι εννοείς; Μετρήσεις αμμωνίας γιατί χρειάζονται; Όλα τα υλικά είναι από το μεγάλο στρωμένο ενυδρείο. Φυσικά όμως θα κάνω αλλαγή νερού κάθε 2 μέρες και όχι κάθε 10 όπως κάνω στο μεγάλο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλο ειναι να κανεις ενα τεστ να δεις αν ειναι αρκετη η βιολογια. Γι αυτο ειπα με προσοχη στο ταισμα, για να μην αυξηθουν οι ρυποι. καθε 2 μερες αλλαγη , θα εισαι οκ ομως! Αστο εκει και παρατηρησε το , αν εχει καποιο σημαδι και απο αλλες ασθενειες ακομα. Να σου ζησει! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν μοιαζει με αυτό δεν εχεις θεμα τα υπολοιπα στα ειπε ο tsala ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι νομίζω κάτι τέτοιο είχε.
Σήμερα παρατήρησα ότι στο άνω πτερύγιο έχει 3 μικροσκοπικές τρυπίτσες, ίσα που φαίνονται με το μάτι. Είναι σε οριζόντια γραμμή, η μια δίπλα στην άλλη. |
|
||||
|
||||
![]()
φωτο..
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πολυ μικρες, δεν ειναι κατι..
θα επουλωθουν συντομα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
10η μέρα σήμερα και όλα φαίνονται οκ για το ψαράκι. Ούτε κάποια σημάδια πάνω του, ούτε κάποια περίεργη συμπεριφορά. Τρώει μια χαρά και μόλις τελειώσει έρχεται στο γυαλί και μου χτυπιέται σαν να μου λέει "δώσε μου κι άλλο"
![]() Οι φίλοι μου κάνουν την εξής ερώτηση και θα ήθελα κι εγώ να μάθω εγκυκλοπαιδικά... "Αν είχε ασθένεια το ψαράκι δεν θα εκδηλωνόταν στο ενυδρείο του πετ σοπ και να κολλήσουν όλα τα χρυσόψαρα τους; Γιατί να μείνει 1 μήνα καραντίνα και όχι απλά 2 εβδομάδες; Αν είχε ασθένεια δεν θα φαινόταν από τις πρώτες 2 εβδομάδες;" Όντως το λυπάμαι μόνο του στην 15λιτρη και ψάχνω να βρω "παραθυράκι" στον κανόνα για να το βάλω πιο νωρίς στο μεγάλο με τα άλλα 2. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κάρτα Μέλους | Τσιόνογλου Σταύρος | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 14 | 12-03-08 13:16 |
Επανασύνδεση μέλους | pani | Greek Aquarist's Boards | 4 | 03-08-05 11:31 |
αλλαγή ονόματος μέλους. Πως? | Theokyr | Greek Aquarist's Boards | 2 | 21-07-05 21:44 |