|
|
||||
|
||||
![]()
Αν κρατάς ρουτίνες για τα ταΐσματα και τις εργασίες μπορεί να το έχουν μάθει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα τα μαλαουι παντως με γνωριζουν..δεν σηκωνω καμια αμφιβολια σε αυτο
![]() αν πλησιασει αγνωστος στο ενυδρειο εστω και σιγα σιγα τρομαζουν.. με εμενα ακομα και στην αλλαγη νερου,στο καθαρισμα του ενυδρειου,ακομα και με αποχη στα χερια μου η και αν μετακινω καποια πετρα δεν εχουν κανενα μα κανενα προβλημα..και φαγητο να ριξω εκεινη τη στιγμη θα φανε κανονικα!! τρωνε και απο το χερι μου ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το εντελως αντιθετο. Ταιζω οποτε κατσει, που λενε. Αλλες φορες συχνα, αλλες καθολου. Ειναι καλυτερα και για το ψαρι να μην νοιωθει τη ρουτινα στο φαγητο, οπως και στη φυση. Το ιδιο και η συντηρηση. Οποτε εχω χρονο.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω προσέξει πως αντιλαμβάνονται τα πάντα. Συγκεκριμένα έχω δει διαφορετική αντίδραση με το που βλέπουν το κουτί της τροφής. Σε τροφή που την τρώνε σαν τρελά η αντίδρασή τους στην θέα της τροφής ,είναι τελείως διαφορετική με μια άλλη που δεν τους πολύ αρέσει. Μαθαίνουν πρόσωπα. Όταν πλησιάζει άγνωστος στο ενυδρείο η αντίδρασή τους είναι αδιάφορη . Όταν πάω εγώ η γυναίκα μου, κάνουν σαν χαρούμενα κουτάβια. Ακόμα και τα χέρια μου που βάζω στο νερό δεν τα απασχολεί καθόλου. Έρχονται και τρώνε από το χέρι μου ακόμα και τα κοπαδόψαρα. Πολλές φορές για να φυτέψω, έχω αναγκαστεί να σπρώξω ψάρι από εκείνο το σημείο για να βάλω την τσιμπίδα με το φυτό. Τα ψάρια είναι πανέξυπνα και μαθαίνουν. Το έχω καταλάβει μετά από πολλά χρόνια με το υποβρύχιο ψάρεμα, αλλά και με τα ενυδρεία που μπορώ να τα παρατηρώ πολλές ώρες την ημέρα.
|
||||
|
||||
![]()
Σιγά και ΜΗΝ περιμέναμε τους επιστήμονες... για να το μάθουμε!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ακόμη κ τα πλανάρια αντιλαμβάνονται, στην παρουσία μας φεύγουν από το τζάμι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγώ παιδιά πιστεύω πως αναγνωρίζουν πρόσωπα,γιατί όποτε περνάω κοντά από κάποιο ενυδρείο μαζεύονται όλα σΆ εκείνο το σημείο στην επιφάνεια και κάνουν σαν τρελά!!!! Αν πάει ο πατέρας μου να ταϊσει τρώνε απλά όχι σαν τρελά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα ψάρια μου | takis63 | Φωτογραφίες μελών | 17 | 24-03-13 16:52 |
Τι ψάρια ???? | GiWrGoS198 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 07-09-11 11:52 |
Τι ψάρια έχω? | panoskor | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 04-09-11 20:46 |
Μεγάλος Πόνος... | Kostis-Salonika | Γλυκό νερό - Γενικά | 42 | 19-08-10 03:59 |
ιστορία ...πόνου !!! | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-12-06 00:06 |