|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σταυρο της αλουμινογωνιες μην της βαλεις απο αισθητικης πλευρας θα δειχνει πολυ ασχημο .Απο φωτιστικο μπορω να σε καλυψω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν εχει και κανενα οφελος στην σταθεροτητα του ενυδρειου
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι σήμερα πήγα να παραλάβω τα τζάμια και του ζήτησα τελικά το ύψος +5 πόντους χωρίς να μου αλλάξει τιμή.
Το κορυφαίο μου πρότεινε να μου το κολλήσει ο ίδιος και το σκέφτομαι,βασικά δεν ξέρω αν θα χρησιμοποιήσει την κατάλληλη σιλικόνη,μάλλον θα του πω να τα κολλήσει και να είμαι κι εγώ εκεί να μαθαίνω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα,αύριο θα πάω να πάρω σιλικόνη και θα πάω στον τζαμά να μου τα κολλήσει,προέκυψε θεματάκι...εγώ σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω την σιλικόνη της BISON που είναι για ενυδρεία όμως μιλώντας με έναν γνωστό με απέτρεψε και μου είπε να το κολλήσω με την ενυδρειακή σιλικόνη την μαύρη jewel,τι λέτε να τον ακούσω ή όχι;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η Bison εχει κολλησει παρα πολλα ενυδρεια, φθηνα και εγγυημενα. Απο εκει και περα, η επιλογη ειναι δικη σου.
|
|||
|
|||
![]()
δεν γνωριζω γι αυτο ρωταω,αν εχει δοκιμαστει και σε βαθος χρονου δεν εχει υπαρξει κατι ανησυχητικο τοτε θα επιλεξω την BISON
|
|
||||
|
||||
![]()
H ενυδρειακες Bison και Den Braven εχουν κολλησει πολλα ενυδρεια εδω και χρονια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
η Bison ειναι πολυ καλη σιγουρα την χρησιμοποιω κατα κορον!η juwel στα ενυδρεια της ποια σιλικονη λες να βαζει;
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνώμες για κατασκευή νέου diy ενυδρείου | komori | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 03-12-12 11:04 |
Κατασκευή νέου ενυδρείου | nOeL24 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 17-09-10 18:36 |
Κατασκευή νέου ενυδρειου & τρόποι φίλτρανσης | imichal | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 07-07-09 09:40 |
Κατασκευή νέου ενιδρύου λόγο μικρού χώρου | fiakas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 03-09-08 13:44 |
Κατασκευή νέου περίπου 50L | spirosta | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 08-03-06 07:26 |