|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η οθονη γυαλι ειπαμε θα ειναι?
|
||||
|
||||
![]()
Πάντα, δεν πρόσεξες όμως, είπα κοτοπουλάκια (πληθυντικός)
![]() ![]() Ναι, τζάμι 10αρι θα βάλω
|
||||
|
||||
![]()
στο ξυλο θα κολληθει ή στο πλεξι?
|
||||
|
||||
![]()
Στο πλέξι, το νερό δεν θα έχει καμία επαφή με το ξύλο
|
||||
|
||||
![]()
Για μενα που δεν πιστευω στα ξυλινα ενυδρεια η ιδεα των δυο ουσιαστικα κουτιων το ενα μεσα αλλο ειναι ιδανικη,ενα στεγανοποιει και ενα μονωνει και θα το προτεινα σαν μπουσουλα σε οποιον κοιταει προς ξυλινο..Εχω ακουσει ομως,δεν το εχω δοκιμασει ο ιδιος...,οτι η σιλικονη δεν πιανει στο πλεξι..Ισχυει?Με τι θα κοληθει το τζαμι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα σας έχω ενήμερους σε κάθε βήμα της κατασκευής. Οντως η λύση κουτί μέσα σε κουτί δείχνει πως είναι αρκετα καλή αλλά το πλεξι ανεβάζει το κόστος, μη κοιτάς που εγω ήμουν τυχερός και τα βρήκα τσαμπα. Νομίζω όμως πως θέλει προσοχή για να μη μπει νερό ανάμεσα στα 2 κουτιά γιατί φοβάμαι πως θα έχει πρόβλημα το ξύλο μετά. Για αυτό λόγο όταν τελειώσω με το κόλλημα των πλεξιγκλάς θα ξεμοντάρω τα ξύλα και θα περάσω από έξω στις ενώσεις ένα κορδόνι σιλικόνη. Έχει δουλίτσα, αλλά μη ξεχνάς πως το συγκεκριμένο προορίζεται και για εξωτερικό χώρο που θα βρέχεται. Νομίζω πως τα έχω σκεφτεί όλα, ελπίζω να μη μου διαφεύγει κάτι ------------------------- Το ενυδρείο φάνηκε πλέον, έχουν κοπεί όλα τα κομμάτια πλεξιγκλάς και τα έβαλα δοκιμαστικά χωρίς να τα κολλήσω για να δω πόσο εφαρμόζουν και αν θέλουν τυχόν τρίψιμο (που ήθελαν) ![]() Και εδώ μια λεπτομέρεια από την πατούρα που την έδεσα και με καβίλιες ![]() Θα περαστεί μερικά χέρια ακόμη συντηριτικό ξύλου και πάω για κόλλημα
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 16-07-14 στις 12:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο προχωρας ακαθεκτος ,αψογα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το οτι εσυ δεν πιστευεις δεν σημαινει οτι τα ξυλινα ενυδρεια εχουν προβλημα. ------------------------- μπραβο ρε φιλε, πολυ ομορφη κατασκευη!!!!! το πας σουπερ!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 18-07-14 στις 18:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σούπερ κατασκευη! μπράβο !!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βεβαια ξεφευγουμε απο το θεμα... ![]() ----------------------------------------------------------------- Τακη κοντρες πανω προβλεπονται?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
D.I.Y Ξύλινο ενυδρείο | Fish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 23-02-16 06:51 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Ενυδρείο ξύλινο | tkalamat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 09-06-14 10:31 |
Κόντρες σε ξύλινο ενυδρείο;;; | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-12-06 11:04 |
Ξύλινο Ενυδρείο | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 16-10-04 15:36 |