|
Αnouncements - Interviews - News An international channel of communication |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλη επιτυχια σε ολους!
George καλη επιτυχια ![]() κριμα που δεν θα το δουνε ζωντανα το paludarium... αν ειχα τιποτα ετοιμο που να ειχε ελπιδες μπορει να εστελνα κιεγω. δεν πειραζει,μπορει στο μελον κατι να γινει ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κατέβασε και εσύ το δικό σου, πιο πολύ για την συμμετοχή!!!
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά υπάρχει κανένας άλλον που θα κατεβάσει ενυδρείο?
|
||||
|
||||
![]()
Εγω φετος οχι, παντως.
|
||||
|
||||
![]()
Eγω ζητησα να μην ειμαι κριτης φετος,γι αυτο και μπηκα κριτης στα φυτεμενα,μπας και κατεβασω το Νεα Γουινεα,εχω ελαχιστο χρονο αλλα θα προσπαθησω εστω και την υστατη στιγμη να τα καταφερω για να μην φανω και ασυνεπής...
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα μονο ο nο_name και εγω κατεβασαμε φετος ενυδρεια στα βιοτοπικα.
Και εγω δε,το κατεβασα στις 6 τα ξημερωματα της 1/9 οπως-οπως,μολις ειχα γυρισει απο διακοπες. Ελπιζω στον εγχωριο διαγωνισμο που τρεχει τωρα http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F0%E9%EA%EF%F5 να ειμαστε περισσοτεροι. Οι διαγωνισμοι,ειδικα του βιοτοπικου ενυδρειου δεν εχουν σκοπο μονο τον ανταγωνισμο για το καλυτερο ενυδρειο,αλλα να μαθουμε μεσα απο αυτον τους βιοτοπους που ζουν τα αγαπημενα μας ψαρια,οπως και να δειξουμε και σε αρχαριους πως ειναι το ιδανικο περιβάλλον για τα ψαρια. Οποτε αν καποιος εχει ενα ενυδρειο που προσεγγιζει σε βιοτοπο καλο ειναι να το εκθετει,ωστε να μαθει και αυτος απο τους κριτες τις παραληψεις και τυχον λαθη του,αλλα πανω απο ολα να μαθουν και οι υπολοιποι πως ειναι να στηνεις ενα ενυδρειο οσο πιο κοντα γινεται στο φυσικο περιβάλλον απο οπου προέρχονται τα ψαρια που ζουν σε αυτο. Οποτε,μην σνομπάρεται τους διαγωνισμους,αφιερωστε λιγο απο τον χρονο σας να στειλετε την συμμετοχη σας,γιατι μονο καλο θα κανετε στο χομπυ μας.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ μέσα σκέφτομαι.
Έτσι για την εμπειρία. Θα βοηθησετε όμως λίγο με τους κανονισμούς κ.λ.π. γιατί τα αγγλικά μου ...δεν
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υποδειγμα βιοτοπικου ενυδρειου για Panaque cf armbrusteri L027 | delta66 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 11-12-13 22:31 |
Διαγωνισμος Βιοτοπικου Ενυδρειου | Dimis | Greek Aquarist's Boards | 886 | 06-10-12 14:10 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |