|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ σωστα τα λετε,αλλα δεν ισχυει για τις αφρικανες.Τους αρεσει να πεφτει αποτομα η θερμοκρασια,ειδικα τωρα το καλοκαιρι,και να αλλαζει το νερο γρηγορα.Παντα μετα την αλλαγη στο δικο μου ενυδρειο εχω πολλα
![]() ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω φροντιζω να εχει 1 τουλαχιστον βαθμο λιγοτερο το νερο της αλλαγης σε ολα τα ενυδρεια μου.
|
|||
|
|||
![]()
ετσι κι αλλιως ρε παιδια δν εινει πιο κρυο το νερο της βρυσης απο του ενυδρειου?? εγω δν το τσεκαρα στην προχθεσινη αλλαγη μου αλλα μονο που εβαλα το χερι μεσα καταλαβαιννα οτι της βρυσης ηταν πιο κρυο ...βαζοντας λοιπον το λαστιχο στην βρυση της κουζινας ( εκει εχω φιλτρο ανθρακα) και ανοιγοντας ελαχιστα ( περιπου 50λεπτα εκανε να μπει το φρεσκο νερο ) ειχα απωλεια περιπου 1/2 βαθμο ολο κι ολο ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αναλογα τη θερμοκρασια που εχεις στο ενυδρειο. Το βαρελι προετοιμασιας εχει παντα μεγαλυτερη θερμοκρασια απο τα ενυδρεια μου, με αποτελεσμα να το κρυωνω πριν το βαλω.
|
|||
|
|||
![]()
Αν το βαρελι εχει διαφορετικη θερμοκρασια απο το ενυδρειο ειτε μικροτερη ειτε μεγαλυτερη αλλα η αντλια που στελνει το νερο απο το βαρελι στο ενυδρειο εχει χαμηλη ροη με αποτελεσμα να κανει αρκετη ωρα να το γεμισει .
Δεν θα παραμεινει σταθερη η θερμοκρασια του ενυδρειου χωρις μεταβολες; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγή νερού | Vasiliss | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 03-11-12 16:49 |
Αλλαγή νερού. | magman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 28-01-11 21:45 |
Αλλαγή νερού | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-08-10 21:18 |
Αλλαγή νερού και ΝΟ3 | magman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 09-08-10 14:56 |
R/O & Αλλαγή νερού | silveraro | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-09-05 19:25 |