|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Αληθεια Αλεξανδρε επειδή η GH και η KH μου, είναι χαμηλες και λογο υπερπληθωρας σαλιγκαριών συνεχιζουν να μειωνονται, μπορω να βαζω καποιο mineral στο υπαρχων ενυδρειο για να ανεβουν λιγο; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γενικά όμως προσέχουμε με τον υπερπληθυσμό των σαλιγκαριών, ειδικά τα ramshorn(από τα αγαπημένα μου) θέλουν συχνά μείωση του πληθυσμού τους αν δεν έχουμε κάποιο helena μαζί τους.
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να μου προτείνεις ένα καλο και δοκιμασμενο προϊόν; Οι αλλαγες μου γινόντουσαν με Α/Ο και νερο βρυσης 60/40 ωσπου πλεον τις κανω με βρυσης μονο για να διατηρω την ΚΗ σε καποιο επιπεδο για να μην εχω απρόοπτα με το ΡΗ. Αυτο σημαινει μικρες αυξομειώσεις παραμέτρων που δεν θελω να εχω.
Για τα ramshorn προτιμω να τα δινω καπου παρα να εχω Helena. ![]() Παντως τα ατιμα πολλαπλασιάζονται ραγδαια. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω χρησιμοποιήσει σχετικό σκεύασμα, καλύτερα να προτείνει κάποιος με ανάλογη εμπειρία.
Αν μπορείς να δίνεις τα ramshorn σε χομπίστες ακόμα καλύτερα αφού θα μπορούν να έχουν ενυδρεία πεντακάθαρα από άλγες(εκτός τριχοειδής) ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό θα κανω Αλεξανδρε. Μιας και βρισκομαι λιγο μακρυα σας, όταν δροσισει λιγο θα κανω μια αποστολή με πολλα από αυτά τα πανέμορφα σαλιγκαράκια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλη επιτυχια Αννα με τις γαριδουλες σου. Ειναι πολυ ομορφες. Θα μας πεις στην πορεια αν ειναι και απαιτητικες οπως καποιες αλλες ποικιλιες των Tigers 'η οχι.
Δεν γνωριζα την υπαρξη των Aru islands..μεχρι που το ειδα γραμμενο στο προφιλ σου. Θελεις να μας πεις δυο λογια για τη διαμονη σου εκει? Ισως και καποιες φωτο απο την περιοχη? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Σε ευχαριστώ πολύ Γιαννη, θα σας κρατω ενήμερους. Μακάρι να κατοικούσα εκει Γιάννη μου, θα ήταν πιστεύω παράδεισος. ![]() ![]() http://s967.photobucket.com/user/10A...tml?sort=3&o=1 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Caridina cf. cantonensis sp. "Tiger" | AQUA PURA | Γαρίδες του γένους Caridina | 11 | 19-04-12 20:11 |
Bee shrimp - Caridina cantonensis "Bee" | ARIS1983 | Γαρίδες του γένους Caridina | 6 | 11-01-11 03:55 |