|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Σταμάτη,
αλλά και εσύ δεν πας πίσω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είπαμε, αν ήταν και ο Ιγνάτιος κοντά, θα γινόταν της πατέντας το κάγκελο.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σουπερ
Πολυ ομορφο και φαινεται και πολυ γερο. 'γεια στα χερια σου
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο !!!! πολυ καλο !!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Σπύρο,
Δεν έδωσα και μεγάλη σημασία στο αισθητικό γιατί θα το ντύσω με κοντρα πλακέ, θα βάλω και πορτακια, σαν ντουλάπι. Απο κάτω θα μπουν τα ηλεκτρολογικα σε μια κατασκευή που θα τα προστατεύει από τα νερά, και θα μπει επίσης και το φίλτρο νερού. Πιο πολύ σημασία έδωσα στην αντοχή, και όπως φαίνεται είναι γερό. ------------------------- Ευχαριστώ, καλό φαίνεται, μα προπάντων γερό, αυτο με ενδιαφέρει πιο πολύ, και να αντέχει στις βροχές
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 11-07-14 στις 23:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο φιλε!!!!! με το καλο η συνεχεια!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Θανάση !!
------------------------- Τελέιωσε η βάση οριστικές διαστάσεις 1,23 Χ 57 άρα το ενυδρείο θα γίνει 1,24 Χ 57 (1 πόντος από το ντύσιμο της βάσης) ![]() και μερικές λεπτομέρειες από τα πόδια ![]() ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 12-07-14 στις 14:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
D.I.Y Ξύλινο ενυδρείο | Fish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 23-02-16 06:51 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Ενυδρείο ξύλινο | tkalamat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 09-06-14 10:31 |
Κόντρες σε ξύλινο ενυδρείο;;; | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-12-06 11:04 |
Ξύλινο Ενυδρείο | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 16-10-04 15:36 |