|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πως θα κάνεις να αναβουν μόνο τα μπλε και μετα τα άσπρα. Το άσπρο είναι συνδυασμός μπλε κόκκινο και πράσινο, θα έχεις 2 τροφοδοτικά θες να πεις, ένα για το μπλε και ένα για το κόκκινο και πράσινο, θα ανάβεις ή το μπλε μόνο του ή κόκκινο και πράσινο ή όλα μαζι για να βγάλεις άσπρο (που μπλεδίζει αρκετα)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
ναι το ξερω,μαλλον δε καταλαβες η τα εγραψα μπερδεμενα,θα παραγγειλω τρεις σειρες λεντ,δυο ασπρες και μια rgb,οι δυο απρες θα αναβουν με δικο τους τροφοδοτικο και η rgb με δικο της,και θα ειναι συνδεμενες σε δυο ξεχωριστους χρωνοδιακοπτες ωστε να αναβει h rgb που θα ειναι ρυθμισμενη στο μπλε λιγο πριν και μετα απο τις αλλες δυο ασπρες σειρες....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|