|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σταματη. απο οτι θυμαμε αυτος πισω απο το κρατικο Νικαιας εδινε αναλογα ποσα ledθελεις να συνδεσεις,6-12 24.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Στέλιο ! Πιο πολύ με ενδιαφέρει να ξέρω ακριβός πως μπορώ να τα συνδέσω και πως βγαίνει ο υπολογισμός για το τροφοδοτικό σε σχέση με τα βατ βολτ και αμπέρ για να έχω μια γενική εικόνα
------------------------- Παράθεση:
Ωραίος ο Τάκης !!!
Σταματης ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bouboulas : 11-07-14 στις 11:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σταμάτη θεωρώ πως έχεις υπόψη σου πως αυτά τα led θελουν ψήκτρες, αν τα ανάψεις πάνω από 4-5 δευτερόλεπτα χωρίς ψήκτρα παπαλα
![]() Ανάμεσα στις ψήκτρες θερμοαγώγιμη πάστα , και καλό θα είναι να μη τα δουλεύεις στο 100 % των Volt, θα χάσουν λίγο σε ένταση αλλά θα έχουν πιο μεγάλη διάρκεια ζωής, ένα ποτενσιόμετρο θα σε βοηθήσει να ελαττώνεις το Voltage
|
||||
|
||||
![]()
Ψήκτρες παράγγειλα αυτές http://www.ebay.com/itm/161184223844...84.m1497.l2649 Αν και σκέπτομαι μήπως φτιάξω πατέντα με υδρόψυξη με το νερό του ενυδρείου. Το ποτενσιόμετρο το έχω σκεπτεί, αυξάνει και την διάρκεια ζωής τους
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη αυτά φτάνουν κοντά στους 80 βαθμούς; Αν θα κάνω κουτί υδρόψυξης, θα το κάνω με λαμαρίνα ανοξείδωτη 316 και θα κολλήσω πάνω του τα led. Λέω εγώ τώρα…. Από την άλλη είναι και το θέμα του ζεστού νερού τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι πρόβλημα. Αν θα γίνει αερόψυκτο με ψήκτρες, ανεμιστήρες θα βάλω 4 των 4 cm 2 να βάζουν και 2 να βγάζουν.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αλλά το αερόψυκτο θεωρώ πως θα είναι το ίδιο αποδοτικό και με λιγότερο κόπο, αρκει να γίνει σωστά
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή φίλτρου | vasiliki | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 08-04-11 14:13 |
Επιλογή Φίλτρου | nitrox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 31-03-11 00:12 |
Επιλογή φυτών | stelios_ant | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 07-02-10 20:16 |
Περι τροφοδοτικού! | StelMex | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 23-01-10 17:15 |
Επιλογή Α.Ο | vouros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 31-03-07 10:02 |